DX=NWO?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
DX=NWO?

אז הDX היו חיקוי של הNWO? מקמאן ניסה לתפוס את הנוסחה המצליחה של WCW בזמנו?

מה הקשר ........

היו גם קבוצות עוד הרבה לפני ה DX כמו של טד דיביאסי לכל ארגון יש קבוצות ומה הקשר שהם חיקויים של NWO ?? בזמנו עם אני לא טועה הייתה קבוצה של אנדרה הענק וזה לפני ה NWO נדמה לי שגם הייתה קבוצה של יוקוזונה , הייתה גם קבוצה של כל בני משפחת הארט הייתה גם קבוצה של אנדרטייקר - מינסטרי אוף דארקנס , הייתה גם קבוצה של וינס מקמהון - קורפרייט ואחרי זה המינסטריי אוף דארקנס והקבוצה של וינס הקורפרייט התאחדו ונעשו קורפרייט מינסטרי אני חושב והיו עוד הרבה קבוצות ב WWF עוד לפני ה NWO

אני התכוונתי בכלל.....

בכלל שהיו הרבה קבוצות לפני ה NWO והרבה קבוצות בזמן ה NWO כמו של אנדרטייקר ההארט DX של וינס אלה היו בזמן ה NWO אבל זה בלי שום קשר כמו שאמרתי לכל ארגון יש קבוצות כאלה ובכלל מה שהורס את NWO זה ההומו הזקן הזה הולק הוגן שימו לב כל פעם הוא מנהל את NWO וכל פעם הוא בוגד בהם ומי מנהל אחרי זה את NWO ? הרוב קוין נאש זה קרה ככה גם ב WCW והנה זה קורה גם עכשיו נאש לוקח הכל לידיים שלו

DDN

New member
לא הבנת אותי בדיוק.

אני יודע שהיו קבוצות לפני, אבל תחשוב שנייה - הNWO המקורי, והDX היו פחות או יותר אותו דבר לא? התעמקו יותר בלהרוס מתאבקים, ולעשות הרבה אי סדר ובלגאן, ולדבר מלוכלך. . . .. אבל אם כבר הגעת לקווין נאש. נכון שהוא היה מנהיג יותר טוב לNWO?

למעלה