DX balls

DX balls

אוקי...יש לי מחשבה לרכוש "דקסים"... אז אם יש כאן מישהו שיכול להמליץ, להשמיץ, לספר סיפור שהיה לו איתם, 10 דברים שלא ידעת על די אקס, אם הם נסעו איתכם למסיבה ולא הסכימו לשלם על הדלק לנסיעה או סתם עשו קטע מסריח אחר והיו אנתיפאתים...מה שבא לכם!....פשוט אני אשמח לדעת מה אני קונה לפני שאני קונה...אז כל מי שיש לו מה לאמור בנושא...בבקשה..אמור. תודה

or kaufman

New member
אז ככה

אני הבעלים הגאים של 7 די אקסים כחולים-.בעצם לא לא גאים זה זה לא נשמע טוב.הם לא הקנייה הכי מוצלחת שלי אבל תמיד טוב שהם שם. מה אני אוהב בהם: 1-הם עושים רעש מספק כזה אם תופסים אותם חזק ב claw 2-רואים אותם טוב 3-אפשר לעשות איתם קונטקט 4-המשקל שלהם, מרגישים אותם. אני חושב שזה עזר לי להיות יותר מדויק בזריקות מה אני לא אוהב 1-שהם נופלים הם מתגלגלים תמיד למקום שצריך להתקופף שעה בשביל להוציא אותם 2-שהם מתנגשים באוויר נורא קשה לתקן דברים שאני מצטער עלהם : 1- שלא לקחתי את הדי אקסים הרכים. בגדול הפסקתי לג'נגל איתם כי שברתי איתם את הסלון.אז חזרתי לבין בגים

Uri Yurman

New member
מסכים עם אור, ומוסיף:

שלי הם קצת כבדים, אבל הם מאוד מאוד מדוייקים, שזה נחמד לפעמים. הם אחלה לים ולכל מני מקומות של ג'אגלינג בתנאי "שטח" 5 אני עושה איתם בכיף, אבל 7 כבר נהיה איתם ממש קשה, לפחות בשבילי. בעיקר בגלל המשקל. ממליץ, אם כבר, על כדורי MMX של חברת play. אני חושב שגיא מוכר אותם, ושמעתי שגם בויום.

למעלה