DVIX CAPTURE ?

moran126

New member
DVIX CAPTURE ?

יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית , האם אני יכול להעביר את הצילום שלי לDIVX ישר (בלי להעביר לפורמט אחר) למשל באיכות של סרטי DVD ב 700DVIXמגה נ.ב אני משתמש ב PINNACLE STUDIO 7

webmasterN

New member
אם אתה משתמש בפינקל

אז בטח כמו בגירסא 6 גם שם יש את שיטת "3 השלבים": 1. ייבוא 2. עריכה 3. שמירה מחדש לקלטת או לפורמט כלשהוא אני חושב שכן זה אפשרי. אם אני לא טועה בשלב הראשון אתה פשוט מוכרח להעביר את החומר שלך למחשב אי אפשר להעביר בזמן אמת ולקודד, אז תעביר את החומר שלך (שאמור להיות ב-AVI או MPEG לא מקודד ושוקל המון !) למחשב תערוך איך שאתה רוצה ובשלב השלישי כשאתה רוצה לשמור, תבחר בשמירת קובץ (בגירסא 6 היו שני אייקונים אחד של קלטת והשני של קובץ במחשב), בחר בשמירת קובץ ובמאפיינים שם תבחר בוידאו במקודד Divx וסאונד תבחר במקודד MP3 ותן גז ! לאחר שהקידוד ל-Divx מסתיים (ואני מקווה שיהיה בהצלחה) תבדוק אם הכל עובד טוב ושזה באיכות טובה וכל זה, ולבסוף אין לך מה לעשות בחומר הגלם ששוקל המון ! אז תמחק אותו או שאם במקרה התוצאה שקיבלת לא טובה תשתמש בחומר הזה שוב על מנת לשנות מאפייני Divx ולקודד מחדש. אני ממליץ על מאפייני Divx : 1-pass slowest 1400 KBPS מאפייני MP3 : 192 סיביות בהצלחה.

webmasterN

New member
קבל תגובה 2

תוכל לבצע Divx Capture אבל לא בטוח שאפשר בעזרת פינקל אלא בעזרת תוכנת קאפצר כלשהיא שאתה יכול להשיג מהאיניטרנט בחינם ויש לא מעט כאלו. אני לא יודע אם אניתן לבצע זאת בפינקל, אבל !!!! עדיף לך לעשות את מה שהסברתי בתגובה 1 כי Capture בזמן אמת מצריך הרבה משאבי מערכת שאין לך, אם תרצה לעשות Capture זה יהיה חייב להיות באיכות נמוכה כדי שלמחשב יהיה "זמן" לשמור לך כל פריים ופריים מהמצלמה והמחשב יכול לשמור כל פריים אחד אחרי השני רק בתנאי שכל פריים לא יהיה תובעני ויסתפק באיכות נמוכה כך שהשמירה תיעשה יותר מהירה ותוכל לעמוד בתנאי השמירה ב-23 או 25 FPS. מקווה שהבנת. בהצלחה.

moran126

New member
תודה , אבל ...

אני רוצה איכות גבוהה כמו SVCD או כמו ב700 מגה של סרטים ב DIVX עם AC3!!!! אני ניסיתי ב DIVX ב PASS 2 אבל זה לא מצליח (אולי בגלל איזה קובץ "TWO PASS ENCODING LOG FILES") יכול להיות בגלל שצריך לשלם או להירשם לזה ?! בכל מקרה ... איך אפשר לקבל בXVID איכות מעולה וגם להצליח לראות את זה אחרי הרנדר ? (ניסיתי בXVID TWO PASS אבל התוכנות לא הצליחו להראות את התוכן של הסרט :((

moran126

New member
אולי ...

חשבתי אולי זה יעלה לי את האיכות של הסרט. מה ההבדל בין כל ה PASS ?

webmasterN

New member
ההגדרות זה כל ההבדל

יש לך כמה אפשרויות: שינוי KBPS שינוי באחוזים שינוי במטריצה (אני יודע מה זה?) 1 PASS זה לשינוי ב-KBPS בקיצור ....

למעלה