DVD2SVCD

מיץ פז

New member
DVD2SVCD

מופיעה לי הודעת שגיאה בקבצים מסוימים שאני מנסה להמיר מAVI לDVD. מצ"ב הודעת השגיאה מה עושים?!

Ven0m

New member
רואים את הסרט טוב במחשב ?

נסה להתקין את המקודד מפה http://download.microsoft.com/download/9/8/a/98a6cb2d-6659-485e-b1f9-2c0d9bf6c328/wmv9VCMsetup.exe ולנסות שוב אם זה לא עובד נסה את הדבר הבא Open Avisynth.ini in Notepad (you will find it in your D2S installation folder). Ensure DVD2SVCD is NOT running. In the Global section of avisynth.ini, replace AVIReader=AVISource(!filename,audio=false) with AVIReader=DirectShowSource(!filename,^framerate,audio=false) and resave. Now launch DVD2SVCD, load up your AVI and try a preview. If it works, do a conversion.

Ven0m

New member
אגב, תתקין את המקודד שצירפתי גם אם

רואים את הסרט טוב, הוא פשוט מאפשר תמיכה ל VIRTUALDUB ו DVD2SVCD

מיץ פז

New member
מלך אתה!!!

התקנתי את המקודד וזה עובד כמו ענק.. המון המון תודה. נ.ב אחרי כ"כ הרבה פעמים שאתה עוזר לי, חשבתי שכבר הבנת שאני בת...

מיץ פז

New member
ואם לא אני רוצה להציק לך בכמה שאלות

1. מה דעתך על התוכנה DVDSANTA, להמרת כמעט כל קובץ לDVD? אני משתמשת בזה בעיקר לקבצים שלא דורשים כתוביות. אני לא סגורה על האיכות שלה. 2. DVD2SVCD: כשאני ממירה סרט עם כתוביות זה לוקח לי כ15 שעות. האם זה נראה לך סביר? ועוד הערות/הערות שיש לך על התוכנה הזו- אשמח לשמוע..

Ven0m

New member
...

1. תכנה מעפנה. הדבר הכי חשוב תמיד הוא קידוד הוידאו. במקרה של התכנה הנ"ל, הדף המסכן הזה לא מרשים אותי, במיוחד לא המשפט הבא he only purpose of dvdSanta's MPEG2 encoder is to create DVD compliant videos that can fit on 4.7GB blank DVD discs, and at the fastest speed we can get או במילים אחרות - פשטות ומהירות על פני איכות שלא נדבר על כך שאם כל המוצר עולה 30$ בעוד שמקודד בלבד, למשל TMPG עולה 80$ (שלא נדבר על המקודד בו אני משתמש, CCE SP שעולה 2000$) זה מעלה חשדות למה את לא משתמשת במאמר של PROKILLER להמרת AVI ל-DVD? .. גם אם אין כתוביות 2. 15 שעות נראה די מוגזם.. כמה לוקחת כל פעולה? צרפי לוג של אחת ההמרות שלך. ואיזה מחשב יש לך ? ואיזה SETTINGS יש תחת ENCODER בהגדרות של TMPG ? הערות נוספות על התכנה? אני מקווה לכתוב בעתיד הקרוב מדריך על השיטה בה אני מקודד את הקידודים שלי. היא מעט יותר משוכללת מהשיטות שמופיעות במאמרים בעברית כרגע ומניבה תוצאות מאד קרובות למקור (מדובר בקידוד SVCD ולאחרונה - DVD)

מיץ פז

New member
אז ככה

1. קיבלתי את הערתך לגבי DVDSANTA אני משתמשת בה גם מפני שאיני יודעת איך להמיר VCD לDVD. 2. אני בהחלט משתמשת במאמר של PRO KILLER . אין לי LOG של אחת מההמרות, ואין לי מושג איזה מחשב יש לי (נראה לי פנטיום 4) האמת הוא די חדש, ואני לא חושבת שפה הכשל.. 3.צירפתי את הSETTING של הENCODER. מה דעתך?

Ven0m

New member
VCD ל- DVD ? למה ?...

למה לא פשוט לצרוב ל VCD? את הרי יודעת שקידוד ל DVD לא משפר את האיכות.. כל קידוד מוריד איכות - לא משנה ממה למה אם הרעיון הוא להכניס הרבה זמן סרט לדיסק אחד, אפשר לעשות זאת גם בלי להמיר, אני מאמין שה DVD יקבל DVD שצרוב כ VCD עם המון זמן סרט עליו (כלומר, לצרוב כאילו VCD כרגיל אבל להשתמש במדית DVD שתוכל להכיל הרבה יותר). אם לא, כנראה שהוא יקבל DVD צרוב כ- DVD אבל עם וידאו של VCD ב TRACKS שלו.. כלומר סרט DVD שהוידאו שלו הוא באיכות ובפורמט VCD.. דבר כזה אפשר לעשות דרך תכנות AUTHORING כמו TMPG ENC DVD AUTHOR בנוגע לזמן ההמרה, ה SETTINGS שצירפת אכן כבדים מאד ואני משער שזה יכול להיות הגיוני. ארל תשכחי ש 2 PASS VBR הוא למעשה קידוד כפול !

Ven0m

New member
להחליף מקודד ../images/Emo6.gif

אין כרגע מדריך לשימוש ב CCE (המקודד שאני כאמור משתמש בו) אבל זה לא הכי מסובך ברמה הפשוטה.. מחליפים את המקודד בלשונית ENCODER ולא נוגעים בשום דבר אחר אם רוצים להשתמש ב TMPG שהוא באמת מקודד לא רע, אפשר לנסות CBR במקום 2PASS VBR ו/או להוריד את ה MOTION SERARCH PRECISION. מיותר לציין שכל אחד מהנ"ל יפגע באיכות.

למעלה