DVD2SVCD Bundle

• פותח הנושא GHU
  • פורסם בתאריך

GHU

New member
DVD2SVCD Bundle

שלום לכולם, ראשית תודה רבה על המאמר להמרת קובץ AVI ל VCD לצערי אני לא מצליחה למצוא איפה בדיוק מורידים את התוכנה (למרות שיש קישור...), אולי אפשר לבקש קישור ישיר להורדה? תודה מראש

GHU

New member
וגם...Subtitle Workshop

מצטערת להציק, אבל לא מצליחה להוריד גם את התוכנה Subtitle Workshop הקישור לאתר לא פועל... אולי יש אתר אחר? ושוב תודה

GHU

New member
תודה רבה Ven0m, אבל בבדיקה חוזרת

המאמר הנ"ל לא התאים לי משום שהיתי צריכה המרה של קובץ VC3 , לכן הלכתי למאמר אחר. בינתיים התעוררה בעיה חדשה... במאמר של נקודר: המרת AVI עם סאונד AC3 ל-S\VCD + הצמדת כתובית / Ncoder הגעתי לשלב: "לאחר ששמרנו את הסאונד ב-Wav "אמיתי", נשים אותו בצד לרגע ונפתח שוב פעם את VirtualDubMOD . גשו לתפריט Video וסמנו שם על Full Processing Mode ובאותו מקום בחרו ב-Filters, הוסיפו ADD את הפילטר TextSub ואשרו OK" אבל משום מה לא קיים הפילטר TextSub ...? ושוב תודה :)

Ven0m

New member
את מתכוונת ל AC3?

המאמר דווקא כן התאים (DVD2SVCD יודעת לטפל גם ב AC3 לכן לא היה צורך להפריד לשני מאמרים) בכל מקרה, אם הפילטר לא קיים שם כנראה שלא התקנת אותו כהלכה

GHU

New member
אוקי, ניסיתי שוב להתקין את ה VOBSUB

אם לזה התכוונת, אישרתי באנגלית, NEXT , לחצתי על הפלוס של ה PLUGIN סימנתי את כולם בוי חוץ מהשלישי: VOBSUB FOR AVIUTIL הורדתי את הוי מה- UTILITES, לחצתי NEXT וסימנתי היכן התקיה של הvirtualdub, אישרתי, המחשב התחיל להתקין אבל נתקע עכשיו באמצע... אני מקבלת הודעת שגיאה

למעלה