DVD

MajorGad

New member
אסנת נעים מאוד

אני גד, אני ילד בן 18 משועמם מירושלים שעוד 3 ימים מגיע לבקו"ם, ולא בתור מבקר.

kinspirit

New member
נעים מאוד

אני אסנת, ילדה בת 23, סטודנטית לעבודה סוציאלית בשנה שלישית ואחרונה. עומדת לעשות הסבה שנה הבאה לגננות. אוהבת מאוד (מאוד) את סטארגייט.

MajorGad

New member
תרשי לי לקרוא לך אוסי? ../images/Emo13.gif

הבנתי שאת אוהבת מאוד מאוד סטארגייט ואני מבין עכשיו שאת אוהבת נורא ילדים קטנים גם..משהו שאני די סולד ממנו
תמיד שאתה רוצה שקט תמיד איזה תינוק יתחיל לבכות בקולי קולות..זה תמיד בטיסות ככה ותמיד יהיה את הילד הקטן והמעצבן שלא מפסיק לצעוק וזה..
איפה את לומדת עבודה סוציאלית? אוניברסיטת ת"א? בר אילן?

kinspirit

New member
תלמוד או ספורט?

אני לומדת באוניברסית ת"א...והאמת שאני מעדיפה להקרא בשמי המלא

MajorGad

New member
בסדר אוסי..סתם סתם ../images/Emo13.gif

אני מקווה שאת לא מה30% שהייתה עליהם כתבה בעיתון לא ממזמן
ישבנו אחרי גיוס של חבר בארומה וקראנו שם בעיתון הבוקר על זה שיש זליגת חומרים מהפקולטה לרפואה לפקולטות אחרות
אוניברסיטת ת"א..לא נראה לי שאני מכיר מישהו שלומד\מלמד שם (ההורים שלי היו בסגל של האוניברסיטה העברית בגבעת רם ככה שהם מכירים ה-מ-ו-ן אנשים בתחום) את יודעת, תמיד כיף לשאול "מכירה את זה? ואותו? וזה במקרה מלמד אותך?"

kinspirit

New member
../images/Emo35.gif

על אילו 30% אתה מדבר? אני לא מהטיפוסים שקוראים עיתונים יותר מדי לעומק :)

MajorGad

New member
את ממש מנותקת הא..

כל העיתונים היומיים בארץ צעקו ביום אחד שיש מלא סטודנטים שמשתמשים בסמים ושותים אלכוהול וזה נראה לי באוניברסיטת ת"א היה בסביבות ה30% שהשתמשו בסמים או משהו כזה - רוב האוניברסיטאות ככה, מה שכן באוניברסיטת ת"א הכי הרבה משתמשים בסמים קשים..

Tolan

New member
לעזאזל, בקצב הזה...

העונה השביעית תגיע לדיוידי, לפני שהיא תגיע לארץ...

MajorGad

New member
כמו עם העונות של 24 ../images/Emo13.gif

אחותי התחילה לראות את הדי וי די שיש בספריה לפני שזה הגיע לארץ בכלל..

kinspirit

New member
למה לחכות...

אז זהו, שיש אנשים שאפילו לא צריכים לחכות לדי וי די...יש אנשים שיש להם אח ממש ממש נחמד שמוריד להם את כל הסדרה מהאינטרנט באיכות של די וי די :)

Tolan

New member
אל תכנעו לפיתוי, אני אומר לכם...

שווה לחכות! call me old fashined אבל אני חושב שצריך לחכות עד אחרי החתונה... אמ, זאת אומרת, עד שזה יגיע לטלוויזיה. וגם אין לי אח :(

למעלה