DVD - ONE

naudg

New member
DVD - ONE

דיברתי כרגע עם מרקטינג ארט שאלתי בקשר לDVD מתי יהיה מוכן אמרו לי שעד סוף החודש יהיה מוכן אז שאלתי אותה עדיין לא הגיע הDVD הערוך? אמרה לי שעדיין ריטה ורמי עובדים עליו ועד סוף החודש יהיה מוכן שאלתי אותה ומה אם הוא לא יהיה מוכן עד סוף החודש (זה עוד שבוע)? אמרה לי לא יודעת זה מה שאמרו לי תשובות כאלה מרגיזות אותי!(ואני לא בן אדם עצבני בד"כ)

ויטרו

New member
בבקשה להירגע עם העצבים שלכם

אז ה DVD מתעכב, אז מה? גם אני מחכה לזה, אבל כנראה שיש להם אילוצים שמצריכים השקעה והרבה עבודה מעבר לזמן שהוקצב מראש, קורה, אז תחכה עוד כמה ימים, סבלנות, על מה הכעס הגדול שלך ושל אחרים פה? אני בטוחה שריטה לחוצה יותר מכל אחד אחר ובטח שלא נעים לה מכל מי שרכש את ה DVD, אבל ריבונו של עולם, תנו לה ולעוסקים במלאכה לסיים את הפרוייקט הזה בנחת, יש להם מספיק על הראש גם בלי התלונות שלכם, אז די כבר רבאק!!!. אושרה

יפיקה

New member
אושרה היקרה - אמינות זה דבר חשוב

מה זאת אומרת להרגיע? קודם כל כשהם מכרו לא אמרו שעדיין הוא לא קיים והבטיחו שתוך שבועיים הוא יהיה אצלנו ואחרי כן את יודעת מה הבטיחו שוב ושוב , זה נראה לך ישר והגון? ומה אם גם הפעם זה איזשהוא תירוץ והיא מושכת זמן כי היא רוצה לחזור שוב עם המופע, אם הדי וי די יהיה בידי הקהל אולי כבר לא יהיה קהל למופע .ותחשבי על זה.

למעלה