dvd של ריקודי בטן

ronenke1

New member
dvd של ריקודי בטן

שלום, רציתי לשאול איך ניתן להשיג את ה-dvd של רקדנית הבטן כוכב פרי?

ronenke1

New member
מדובר במתנה למישהי

זוהי שאלה רצינית- מדובר בהפתעה שאני רוצה לעשות לידידה טובה שלומדת לרקוד כבר כמה חודשים. אודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור.

ronenke1

New member
תודה רבה

תודה רבה על העזרה. ישנן גם חנויות רגילות (לא רק און-ליין) שניתן לרכוש בהם dvd וקלטות של הז'אנר?

ו ר ד 11

New member
DVD ללימוד מחול מזרחי עם ורד

כן DVD ללימוד ריקודי בטן את יכולה להשיג באוזן השלישית , רח' המלך גורג 48 ת"א ברעננה בענק הוידאו את מוזמנת לצפות בתקציר הדי.וי.די באתר שלי מצרפת לך קישורhttp://www.gul.co.il/WhatsNew.asp

מתחזק 22

New member
לגבי כוכב פרי כנסי

יש לה די וי די ישן מאוד מאוד שמוכרים אותו בחנות שניקראת האחים אזולאי ברחוב רזיאל ביפו מול השעון במחיר של 25 שקלים . האמת אין על כוכב היא פצצה אמיתית הייתה במסיבה של חברים שלי ועשתה שמח סוף הדרך.

ronenke1

New member
תודה, יש אולי מספר טלפון

תודה רבה על העזרה, יש לך אולי מספר טלפון של החנות? מעדיף פשוט להתקשר ולוודא שיש להם את ה-dvd לפני כן.

ronenke1

New member
זו הייתה התחכמות מיותרת

מישהוא מסר שם של חנות אז גם שאלתי אותו מה הטלפון. זו הייתה התחכמות עלובה. חשבתי שבפורום הזה יהיו אנשים שישמחו לספק פרטים מהסוג הזה.

י ע ל י ק

New member
הלו ? זה רדיו?

קודם כל בפורום הזה אכן יש הרבה אנשים טובים שמוכנים לעזור - כפי שבודאי הבחנת. שנית - מתוך הכרות אישית, אין לי ספק שלא הייתה כאן כל כוונה להתחכם. נהפוך הוא - לא תמיד זוכרים את השרות הנפלא הזה שנקרא 144

ליילה 1

New member
../images/Emo45.gifאכן כוונתי הייתה טובה

ואם משהו נפגע, אני מבקשת את סליחתו
. ומקווה שימחל לי.

למעלה