DVD של גילמור

No FeAr2

New member
DVD של גילמור

אני רוצה להמליץ לכם בחום על הדי וי די של גילמור שנמכר בחנויות- David Gilmour In Concert. הוא אחלה, כמה מהשירים הם של פינק פלויד. אני ממליצה לאנשים שאוהבים הרבה גיטרה..כי בעצם חלק מהשירים הם לא של הפלויד אבל שווה לראות את זה רק בגלל הנגינה של גילמורP: ככה שמי שמתעניין יותר בשירים עדיף לו לקנות די וי די אחר.

avki

New member
../images/Emo45.gif מומלץ. לא גרנדיוזי, לא טכניקות

אלא פשוט דיוויד גילמור אחד, שעושה מה שהוא יודע מה לעשות על הגיטרה, מלווה באומנים שונים, וליווי מיוחד ולאטרנטיבי, שיוצר חוויה ייחודית ולא כבדה (כמו רבים מהקונצרטים של גיטריסטים).

avki

New member
זה לא באס, זה קונטרה באס.

וזה לא הדבר היחיד שהופך את זה לחוויה. עכשיו כשאני חושב על זה, כנראה מאוחר יותר הערב אני אכתוב סיקור יותר מלא על הDVD הכ"כ נפלא הזה.

The Albatross

New member
כן, אני יודע. אבל הוא מפיק צליל בס.

wish i was here

New member
קונטראבאס מתפקד כמו גיטרה באס

...אותו תפקיד בדיוק....רק צורת נגינה טיפה שונה

flowerboy69

New member
סתם לידע כללי...

יצא עכשיו על דיוידי(לא רשמי) ההופעה של גילמור בהמרסמיט אודאון משנת 84 הופעה טובה מאוד עם ניק מיסון כאורח בשיר comftably numb

flowerboy69

New member
יש לי את זה

בוידאו המקורי שיצא בשנות השמונים והקלטה של המופע בדיסק

wommer

New member
נחמד...!

במפגש נראה סרטים וכדומה? אם כן תוכל להביא?

flowerboy69

New member
תודה על ההזמנה האישית!

כמו שסיפרתי לכם התחלתי עבודה חדשה ישנה בבנקאות מה שדיי ימשוך ממני זמן בזמן הקרוב אבל ברגע שיהיו החלטות לגבי מועד שעה ומקום אני ינסה לפנות זמן בהתאם.אני גם עובד כרגע על ניסיון להביא 2 סרטים נדירים ביותר ומעניינים ואולי אולי אני יצליח ועוד בזמן לאירוע המתוכנן... לגבי הדיוידי הזה של גילמור חבל מאוד שהיא לא יוצאת באופן רשמי ונשארה תקועה על וידאו אי שם בשנות השמונים... פעם הייתי באוזן השלישית בספרית הוידאו שלהם והיה להם מחלקה של סרטי מוזיקה נדירים וההופעה הזו הייתה שם להשכרה אבל זה נעלם משום מה... מידי פעם ההופעה מוצעת למכירה במכרזים באינטרנט. בכל אופן כרגע יצאה הוצאה לא רשמית בדיוידי וזה יהיה אצלי עוד 3 שבועות בערך וזה עסק דיי שווה כי זה עלה 40 שח...:)

למעלה