DVD שהוא VCD ארוך

Springie

New member
DVD שהוא VCD ארוך

אז הסתבכתי לגמרי, לא הצלחתי.. ואני לא עולה כיתה
מישהו יכול להסביר לי איך אני לוקח קבצי DIVX, מעביר אותם ל-VCD ככה שאפשר יהיה לצרוב אותם על DVD (וכמובן, שה-Player ידע לקרוא את זה) ? PowerProducer ו-Nero לא מוכנים לצרוב VCD על DVD, וה-TMPG לא נותן לשנות קצב דגימת סאונד כמו ש-Sefy הציע (מ-44.1 ל-48). רעיונות, הצעות, הערות - יתקבלו מהרבה יותר מברכה

Reborn1

New member
../images/Emo13.gif

זה לא אמור להיות מסובך , אני בטוח שהאפשרות ב tmpencoder קיימת מכוון שזוהי תוכנה טובה ממה שזכור לי אני מכיר את main concept יחסית טוב האופציה קיימת ובפשטות התוצאה להמרה ל vcd טובה וגם מהירה פשוט אין לי כוח להוריד את tmpencoder להתקין ולבדוק
אבל בטוח שזה קיים אם נכנסים כל הגדרות advanced למיניהם http://www.mainconcept.com/

Springie

New member
אתה צודק...

ה-Wizard שלו חוסם את האופציה... כשעשיתי את זה ידנית, זה אפשרי. אני צריך לבחור Streaming של VCD, או VCD (Non Standard)i ?

Springie

New member
ועוד שאלה באותו נושא...

זה בסדר אם ה-DVD Authur צועק שה-GOP לא סטנדרטי ?

Reborn1

New member
אני לא מכיר tmpenc

השתמשתי באפשרות של 48 (ב main conept) פעם אחת במחשב של חבר וזה עבד טוב main concept תוכנה טובה מאוד ,ופשוטה עם תאימות טובה לנגנים ולתוכנות עריכה ייעודיות נרו לא עשתה לי בעיות עם סרטים שהכנתי בדרך זו היא יוצרת תפריט ידידותי ומתאים לצרכים הבסיסים שלי ולא דורשת עריכה מחדש אינני מכיר את tmpenc לכן אין לי דרך לייעץ לשאלות בנושא תוכנה זו . שווה להמתין עד שאנשים שמשתמשים בתוכנה זו יכנסו לפורום

Springie

New member
ה-Nero נתנה לך לצרוב VCD על מדיה

של DVD ? למה שלי לא נותן לי ?
יש לו כל מיני הגדרות של הגבלת אורך ה-CD, אבל המקסימום זה 150 דקות, כשב-DVD שצרובים בו VCD אני צורב יותר קרוב ל-600. ממשיכים לנסות.
תודה.

Ncoder

New member
האמת היא שבאמת יש הבדל בין ...

GOP ב-VCD לבין GOP ב-DVD, ב-VCD ה-GOP הוא באורך של 12תמונות בעוד שב-DVD זה באורך 17 תמונות (אם אני זוכר נכון), בכל מקרה אני חושב שאתה יכול להמשיך הלאה כי אין בסטנדרט DVD הגדרה מחייבת לסוג ה-GOP .

Springie

New member
תודה - אני אמשיך לנסות...

(כי עכשיו הוא צועק שחסר לו ה-Sequence ההתחלתי של ה-GOP, מה שזה לא אומר. כנראה טעיתי איפשהו בהגדרות). תודה

Springie

New member
Reborn, Ncoder ו-Sefy... תודה../images/Emo140.gif!!

אחרי כל השאלות וההצקות, הצלחתי להפיק אתמול DVD שיש בו מעל 400 דקות של וידיאו, בפורמט VCD. תודה רבה !!! (ושישאר גם להבא לכל מי שמשתמש במנוע חיפוש - צריך Header של 1, אני תיקנתי ל-GOP של DVD שכולל רק 4 P, והסאונד אכן 48)

למעלה