DVD נייד

vered73

New member
DVD נייד

דובר בשבחו פעמים רבות כאן. רציתי לשאול אתכם 2 שאלות על פי החלוקה הבאה: משתמשים: נא חוו"ד על השימושים והחסרונות (כי יתרונות ידועים) שמצאתם. (וגם אם ילדים לא אוטיסטים נלחמים על השימוש בו) רוכשים: האם מישהו יודע אם זו הוצאה מוכרת בהנחה שהעסק שלנו הוא PURE מחשבים? פשוט יש מבצע עכשיו באופיס דיפו ואני שוקלת לרכוש.

לי יש ....

קיבלנו מתנה . משמש בעיקר בנסיעות מאילת למרכז. יש לנו שני מסכים כך שכל אחד מהילדים רואה באופן אישי ויכול לשלוט על עוצמת הקול באופן אישי כמובן שאפשר גם לחבר אוזניות אבל הם צעירים מידי לזה. ישמש אותנו עכשיו בעונה השפויה גם בטיולי שבת כמוצא למצב שבו מישהו מהילדים לא מוצא את עצמו . לא מצאתי חסרונות . קניה נעימה ומוצלחת אריאלי

מוצר נוח וחביב להפליא אצלנו

הוא נתן לנו מענה מושלם כשהילדון היה באשפוזים הרבים והוא נותן מענה טוב בנסיעות וגם בבית כשיש ריב על המסך האחר- מחשב\טלויזיה. נכון שאולי זה לא כ"כ חינוכי, אך כמו שאנחנו נחים מול הטלויזיה, גם הם צריכים לפעמים. שווה מאד לדעתי. לגבי הוצאה מוכרת- זו שאלה לרואה החשבון שלך..

ליייייי

New member
גם לנו יש

קננו בחו"ל מוצר מצוין ב 200 דולאר. נח ,קל לשימוש והשימוש העיקרי אצלינו - מסך בחדר מחשב לטלויזיה במעגל סגור.... אבל זה נח לנסיעות, חופשות(למלונות ללא די וי די),טיסות,מספרה או כל פעילות שעלולה להוות בעיה והסרט יכול להרגיע. אצלינו השימוש מעבר לטלויזיה במעגל סגור הוא לעיתים רחוקות מאוד אבל זה בהחלט יעיל ביותר במקרים מסוימים. אם מצאת "דיל" טוב נראה לי ששווה.

vered73

New member
אצלי יש גם את נושא ההמתנה הארוכה

למומחים שונים, או למשל מרפאת שיניים כשיש עיכוב. לפעמים גם כיש הבנה הכי גדולה מצד מנהלת המרפאה לנושא, עדיין אי אפשר להקים מטופל מהכסא בטיפול שורש... רק כי הילד שלי צורח במסדרון ובהתקף זעם. תוכלי להסביר את הנושא של טלויזיה במעגל סגור? אתם מחברים לזה מצלמה לחדר של הילדים?

ליייייי

New member
טלויזיה במעגל סגור

בחדר שבו פיצ לומד רוב הזמן, מותקנת מצלמה שמחוברת למכשיר וידאו בחדר סמוך, הדי וי די מחובר לוידאו וכך ניתן לראות מה קורה שם "בזמן אמת". זה מצוין גם לישיבות, כשהנוכחות שלי מפריעה להדגמות, ולפעמים סייעת אחת יושבת בחוץ יחד איתי וצופה ושתי סייעות עם המנחה בחדר. אנחנו מקליטים הכל, פעם בשבוע מעבירים למנחה קלטות לצפיה ולעיתים משתמשים בהם להדגמה בעת הישיבות. היתרון של מכשיר זה במקרה שלנו ,שזה תופס מעט מאוד מקום על השולחן ועם זאת יעיל ביותר. אני חושבת שלאור המקרים הרבים שמכשיר זה יכול לשמש כתרופת הרגעה הקניה בהחלט כדאית! כמה זה עולה, אגב?

maanina

New member
אנחנו משתמשים רק במצבים

מיוחדים כמו למשל בבדיקת דם,בפעם אחרונה הילד היה שקוע כ"כ וכמעט לא התייחס לבדיקה עצמה לעומת בדיקות קודמות שהיו קשות,במצבים בהם צריך לחכות בתור זמן רב וכד.מומלץ.

yosisolt

New member
DVD נייד אצלינו אי-םוד וידאו ו PSP

ורד אנחנו בעד הדבר הזה חוסך לעיתים בלאגן גדול במיוחד בנסיעה לחו"ל אנחנו עושים את הדרך לנורבגיה מידי קיץ חמושים במיטב הטכנולוגיה הבידורית אי-פוד וידאו, מחובר למסך 8" כמו גם PSP שעליו מספר סירטי סבא-טוביה משובחים לגיבוי 2 לפטופים שלי....עליהם מיטב השיעמום המדובב... רצוי לבדוק פרמטרים של המסך: בהירות מעל ניגודיות ורזולוציה יוסי

lisadan

New member
מצטרף לכל ההמלצות

מסכים עם כל ההמלצות, בעיקר בכל מה שקשור לנסיעות, טיסות והמתנות ארוכות. עוד סיבה לחשוב בחיוב על מכשיר DVD נייד - צפיה בסרט ל משך מס' שניות יכולה לשמש כחיזוק בתוכניות ABA אצל חלק מהילדים, כמו הבן שלנו, שאינו מתעניין באוכל או ממתקים, זאת מבלי להיות מוגבלים לעבודה במקום מסויים (בניגוד לטלויזיה עם וידאו שפחות קל לנייד). אגב, אם הכוונה לשימוש בטיסות או בנסיעות מאוד ארוכות, שווה לבדוק אפשרות לרכישת סוללה נוספת, כיוון שאורך חיי הסוללה בין טעינות במרבית המכשירים בשוק הוא כשעתיים בלבד. אשתי טסה לא מזמן עם הבן מחוף לחוף בארה"ב והסוללה הרזרבית, המספיקה לשש שעות, עשתה את ההבדל בין ילד שקט ומרוצה (לפחות חלק מהזמן...) לילד עצבני ומעיק.

למעלה