שלום ביתי בת 9 חודשים ורציתי לדעת איזו dvd כדאי לקנות לה משהו עם מוזיקה . אני מניחה שבגיל הזה אין לה כ"כ סבלנות לראות קלטת ארוכה ...אז משהו קצר בשביל ההתארגנות של הבוקר לפני העבודה. אשמח להצעות תודה
לא מזמן קיבלנו בייבי מקדונאלד ולמרות שזה לילדים קצת יותר גדולים הקטנצ'יק שלנו מאוד נהנה מקדיסק כי יש קולות של חיות ובאופן כללי הוא עשוי טוב גם חזותית ומבחינת העריכה. מה עם דיסקים של שירי משחק-זה הגיל שבו מתחילים לא? לצערי לא מכירה טובים כאלה. מכירה רק אחד של ממליצה עליו עם ליה קניג ומשה בן בסט בין היתר... לא מזמן המליצו פה על הדיסקים של פרפר נחמד אם אני לא טועה ומהיכרות את התוכנית -חושבת שצודקים.
בעיקרון אני נגד ולא חשפתי את ילדי לטלוויזיה בכלל ולקלטות / DVD לפני גיל שנה. אבל אם כבר, אז באמת קלטות מסדרת בייבי איינשטיין הן נחמדות מאוד או קלטות מוזיקליות (שירים וכדומה) זה מה שמדבר אליהם. אגב, רק עכשיו ניסיתי להתחיל להראות לפיצקי קלטות מסדרת בייבי איינשטיין. ההתעניינות מצידו לא הייתה משהו. באחת הפעמים הוא רץ לצעצועים שלו כי כנראה הם נראו לו מעניינים יותר. בפעם השניה הוא פשוט ... נרדם.
רינת בארץ המילים 2 זה היה ביס כל הזמן, והוא ישר היה מרוצה כשהיה מתחיל אז בסוף קניתי לו. האמת, אין לו עוד דיסקים, כי זרקתי בערך 50 קלטות מהגדול, כשעברתי דירה..
הוא הג'ימבורי הם מאד אוהבים את זה וזה מפעיל אותם בצורה מדהימה. מילים ראשונות - נהדר בובי - התינוק הצוחק מאד אוהבים - (בגיל קצת יותר מאוחר) את סבא טוביה