dvd לבת 9 חודשים

יפיתי11

New member
dvd לבת 9 חודשים

שלום ביתי בת 9 חודשים ורציתי לדעת איזו dvd כדאי לקנות לה משהו עם מוזיקה . אני מניחה שבגיל הזה אין לה כ"כ סבלנות לראות קלטת ארוכה ...אז משהו קצר בשביל ההתארגנות של הבוקר לפני העבודה. אשמח להצעות תודה

kivsa1

New member
מה עם כל הבייבי מוצרט ודומיו?

לא מזמן קיבלנו בייבי מקדונאלד ולמרות שזה לילדים קצת יותר גדולים הקטנצ'יק שלנו מאוד נהנה מקדיסק כי יש קולות של חיות ובאופן כללי הוא עשוי טוב גם חזותית ומבחינת העריכה. מה עם דיסקים של שירי משחק-זה הגיל שבו מתחילים לא? לצערי לא מכירה טובים כאלה. מכירה רק אחד של ממליצה עליו עם ליה קניג ומשה בן בסט בין היתר... לא מזמן המליצו פה על הדיסקים של פרפר נחמד אם אני לא טועה ומהיכרות את התוכנית -חושבת שצודקים.

S r 35

New member
DVD לבני תשעה חודשים

בעיקרון אני נגד ולא חשפתי את ילדי לטלוויזיה בכלל ולקלטות / DVD לפני גיל שנה. אבל אם כבר, אז באמת קלטות מסדרת בייבי איינשטיין הן נחמדות מאוד או קלטות מוזיקליות (שירים וכדומה) זה מה שמדבר אליהם. אגב, רק עכשיו ניסיתי להתחיל להראות לפיצקי קלטות מסדרת בייבי איינשטיין. ההתעניינות מצידו לא הייתה משהו. באחת הפעמים הוא רץ לצעצועים שלו כי כנראה הם נראו לו מעניינים יותר. בפעם השניה הוא פשוט ... נרדם.

אמא משחקושקוש

קלטת מדהימה שלי בת 8 חודשים כמעט ומרותקת לדיסק מגיל חודש ומשהו בנוסף תכניות קצרות ומעניינות בערוץ בייבי יכולות להיות גם אפשרות

DVD מומלצים

דיג דיג דוג יש להם 3 קלטות נחמדות שירי משחק של ליה קניג ג'מפי הליצן אפרוחים הורים וגורים של מיכל צפיר למעשה דסקים עם שירים ותנועה זה הגיל בדיוק....

הירוקה

New member
אצלנו רינת ומימי-- להיט

רינת בארץ המילים 2 זה היה ביס כל הזמן, והוא ישר היה מרוצה כשהיה מתחיל אז בסוף קניתי לו. האמת, אין לו עוד דיסקים, כי זרקתי בערך 50 קלטות מהגדול, כשעברתי דירה..

אם אתם מנויים להוט תוכלו להזמין את

ערוץ לולי. ערוץ מצויין שיתן לך פתרון להתארגנות של הבוקר. לנו יש את הערוץ הזה וכולנו נהנים לראות אותו (הורים + שתי ילדות).

אוצה

New member
אצלנו הלהיט הוא אוסף שירי ילדים של

MCI עם עירית ענבי, חני נחמיאס, ג'וליאן שגרן ועוזי חיטמן. זה נקרא שירים קטנים שאהבנו. עלה משהו כמו 20 ש"ח בסופרפארם.

לילתון

New member
DVD מצוין

הוא הג'ימבורי הם מאד אוהבים את זה וזה מפעיל אותם בצורה מדהימה. מילים ראשונות - נהדר בובי - התינוק הצוחק מאד אוהבים - (בגיל קצת יותר מאוחר) את סבא טוביה

Yagelsmom

New member
../images/Emo207.gif איפה ניתן למצוא DVD של

בייבי מוצארט או כל בייבי אינשטיין באנגלית??? מה שיש בשילב הוא בעברית בלבד

navitush1

New member
באינטרנט

אני גם התעניינתי לאחרונה ואמרו לי שאפשר להוריד בחינם דרך אתר שנקרא e mule

למעלה