DVD חדש

• פותח הנושא beky1
  • פורסם בתאריך
אוף... אם ההורים היו מסכימים לקנות

לי את זה...
אני מוכן להחזיר להם את הכסף אבל הם פוחדים וכל-מיני שטויות כאלו...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifקניתי, קצת מאכזב...

המאחורי הקלעים זה מה שכבר שודר אז בתכנית המיוחדת.. הקטעים שלא שודרו לא מצחיקים שבא למות, הפיספוסים 2 דקות במקרה הטוב.... ובאוסף קטעים קצת מתחיל להרענן..אבל עדין מאכזב..חלק מהמערכונים שבחרו הם היו מאלו שבכלל לא הצחיקו...... אבל כמובן שיש מצחיקים למעוניינים עולה 69.9 שח בחנויות :)

alinali

New member
חח

יש לי יומולדת אז ביקשתי מהחברים שיקנו לי את זה..כי לבד אין סיכוי שאני אבזבז על זה 70 שקל.. זה באמת כזה לא שווה??

ביקשתי מההורים לשנות לי בחנות אבל

אחרי הביקורת שלך אמרתי שזה לא שווה... אני מוכן לשכור את זה אבל לא לקנות... :~

מלאכית16

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif|קר|

באמת מאוד מאכזב... את המאחרוי הקלעים כבר ראיתי, הפספוסים היו של בדיוק שלוש שניות (וגם לא כאלו משעשעים...חוץ משל זה עם הנשיא שקיציס אומר לו לדחוף את הפלאפון לתחת
) המערכונים שלא שודרו זה בדיוק שלושה מערכונים...ואחרי שראינו אותם הבנו גם למה הם לא שודרו
וכל שאר הדיוידי זה שעתיים של קטעים שכבר שודרו מארץ נהדרת, הרוב מהתוכניות האחרונות... וזה מאכזב
דווקא חשבתי שהם ייתעלו על עצמם...אבל כנראה זה באמת כמו שאמרו פה לפני- הכל בשביל הכסף...

חוצפה ענקית!!!

אוקי, אבא שלי קנה לי, ראינו את זה אבל במערכון 11/12 זה התחיל לקפוץ כל הזמן ואי-אפשר לראות... אבא לי נוסע ביום חמישי לתל אביב אז הוא ילך לחנות ויבקש אחד אחר, חוצפה!!!

alinali

New member
חחחחח באסה לך..

אבל איך זה בינתיים? שווה את הכסף?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאם הייתי יודע שזה ככה אז הייתי

משכיר... חבל לבזבז על השטות הזאת 70 שח..ממש בזבוז

alinali

New member
קנו לי את זה ליומולדת..

ידיד שלי קנה לי את זה..זה איכזב אותי..הבונוסים ממש אבל ממש לא משהו.. קיצר, לא שווה את ה70 שקל..אבל קנו לי את זה..אז ככה זה עוד בסדר..

למעלה