DVD וקלטות

bluesweet

New member
DVD וקלטות

רציתי לדעת אם מישהו או מישהי יודעים אם יש DVDאו קלטות של באפי ואנגל בארץ או בחול,ואם יש אז איפה אפשר להשיג? וכמה הם עולות? תודה רבה מראש ואני מאד נהנה בפורום בנתיים עדין חדש לא לגמרי התעדכנתי,אבל הרבה שהיה לי חסר על הסדרה אני משלים (שזה ממש COOL) ובהמשך נקוה לעוד טוב. בנוסף שמעתי שיש בחנוכה הקרנה של פרקים או משהו בסגנון ואני אשמח לקבל מידע לגבי זה,תודה רבה ו...may the slayer be with you )המצאה שלי COOL אה :):):):):):):)

andrew161

New member
יש ויש

יש קלטות ודיוידי של באפי אני ממליץ לך לקנות מאמאזון.קום שמה הם עכשיו במבצע והמשלוח הוא הערך 4 5 דולר.המארז עצמו,תלוי איזה עונה כי כמו שאמרתי יש עכשיו מבצעים.ויש מארז של כול הסדרה מארז ממש שווה שעולה מחיר פעוט של כ- 800 שקל ללא מכס שבטח ישימו.טיפ=אל תקנה ביותר מ- 50 דולר כי מעל זה יש מכס. אממ בארץ אין חוץ מנראה לי האוזן השלישית בת"א וגם אז אין כתוביות. לגבי הקרנות אין לי מושג

auri

New member
בהחלט יש...

באוזן השלישית ניתן להשאיל או להזמין דרכם עותקים למכירה. לגבי מחיר אין לי מושג אבל אפשר לברר את זה בקלות אפילו דרך האתר שלהם. כמובן שבינתיים יש רק כתוביות באנגלית.

לא קשור.. משהו שכתבתי.

מקווה שתהנו.
החיים פשוט קצרים מדי
כשאני נולדתי, העולם עוד היה כה ישן, כה שונה מההווה. המאה ה-16. תקופה שבה נולדת עשיר, ומתת עשיר. אם נולדת עני, נשארת כך כל חייך. אני הייתי ענייה. לא היה לי אז אף אחד, הייתי בודדה. אז עבדתי בעבודה היחידה שהתאפשרה לי. אבל הבדידות לא עזבה אותי. בסופו של דבר, כשכבר התחלפה מאה, חליתי. גססתי מעגבת. ופתאום, במותי, היו מסביבי יותר אנשים משהיו אי פעם בחיי. אבל זה כבר לא שינה. כלום לא שינה. עד שבא האיש. המסתורי שאמר שיציל את נשמתי. אמר שהוא המושיע שלי, והוא צירף אותי אל עולמו. עולם שהפך להיות הדבר שאותו אני מכירה טוב מכל. היחיד שאני מכירה, בעצם. אז הרגתי, צדתי. ניזונתי על כל אחד שנקרה בדרכי. אך גם זה לא היה מספיק. עדיין הייתי לבד. ואז, אחרי כמה מאות שנים, נתקלתי בך. עקבתי אחרייך זמן מה לפני שהבחנת בי. הסתובבתי באותו אזור, שם באירלנד, כבר מספר שנים. והיו שם הרבה גברים. הרבה שיכורים, אך אתה תפסת את עיני. אני מניחה שאפשר לקרוא לזה 'אהבה במבט ראשון', אבל הרי אומרים שאין אנו מסוגלים לאהוב, אז אני כבר לא יודעת מה זה היה. אבל היה זה משהו. אז נעמדתי כשגבי אל פתח הבאר, בו בילית כל לילה. ניגשת אליי, משהו משך אותך. התחלנו לשוחח מעט, יכולתי לחוש אותך, לחוש את כאבך, את הצורך שלך, את בדידותך. ביקשת ממני להראות לך את עולמי. הסתובבתי אלייך ופניי התשתנו, אתה נבהלת מעט, אך לא נרתעת. התבוננת בי כמו מכושף. סטיתי לכיוון צווארך, השקעתי את שיניי בך. חושיך החלו להתקהות. נפלת על ברכייך, בהית בפס הדם האדום שציירתי על חזי, התקרבת אליו בעיניים בלתי ממוקדות... ומאז שוב לא היינו לבד. אנשים הצטרפו, עזבו, שוטטו איתנו, אז לנו לא היה אכפת. גם אם היינו חבורה כמה מאות שנים, זה לא היה משנה. היינו שנינו יחד. וזה כל מה שהיינו צריכים. לרוב בילינו את יומנו בנפרד, כל אחד מאיתנו ניזון, צד. ובערב תמיד אהבנו להיפגש בכיכר. היית לוקח את ידי, טועם את טעם הדם הטרי על שפתיי, מביט בקורבנות החדשים שעשיתי לי. מדי פעם, הייתי מוצאת לך משהו מיוחד. עלמה בתולה, חוזה, צוענייה.. אהבת צעניות יותר מכל. טענת שדמן היה מתוק מכל דבר. ולילה אחד, ביום הולדתך, הבאתי לך אחת. נערה צוענייה אחת ששינתה הכל. ששינתה אותך, לנצח. לא חשדנו בכלום, המשכנו להרוג, המשכנו להיפגש בכיכר העיר, המשכנו בשלנו. עד שלילה אחד חזרתי הביתה ומצאתי אותך מכווץ בפינה. מלמלת על אנשים ששתינו, על מעשים שעשינו, ובהתחלה לא הבנתי. חשבתי שאתה משחק איתי משחק. תמיד אהבנו משחקים. תמיד אהבתי הפתעות. אבל זה לא היה משחק. אתה חשת חרטה על הכל, ואז הבנתי. הם החזירו לך את נשמתך, ואתה כבר לא היית אתה. גירשתי אותך אז, לרחוב. הגעתי אל שבט הצוענים הארור ההוא. התחננתי, איימתי, הסברתי, אך ללא הועיל. כבר חשבתי שלעולם לא תחזור אליי. אבל אתה מצאת אותי, בפתחה של מאה חדשה, מצאת אותי. הכרת אותי טוב מכולם. תמיד דיברתי על סין. אמרת שנוכל לחזור אל המערבולת, להיות ביחד שוב. אני כ"כ רציתי להאמין, עד ששכנעתי את עצמי שבאמת חזרת. חשבתי כך במשך כמה חודשים, אך לבסוף העמדתי אותך במבחן. נכשלת. הצטערת. ברחת. השארת אותי לבד. כמעט מאה שלמה, לבד. ואז נפגשנו שוב. אתה כבר היית כה טוב והגון. זה הגעיל אותי. מצאת לך אהבה חדשה, ו.. והרגת אותי. אילו היא רק ידעה מה היה בינינו. אבל אפילו אתה העמדת פנים שלא היה כלום. רק לחשתי את שמך.. והתנפצתי. לרגע אחד הייתי אני, והכל היה בסדר. ואז.. ואז לא הייתי אני. לא הייתי כלום. פשוט הפסקתי. ואז החזירו אותי, מצאתי עצמי בתוך ארגז עץ, לבד.במשך זמן מה לא מצאתי את מקומי, לא ידעתי מי אני. וכ"כ רציתי לראותך שוב. עמדתי באור ללא להבות, הייתי אנושית. במשך זמן כה רב לא הייתי אנושית, והייתי עייפה כל כך. כלום כבר לא שינה לי. ואז הגיעה השורה. העגבת חזרה לסיים את העבודה. אנשים באו והלכו, יום ולילה, יום ולילה. ואני נשארתי איפה שאני. לבד. חזרתי לחיות בלילות, היה זה הפתרון היחיד. שנכפה עליי. ואתה התרכזת רק בי, ואני בעמדתי פנים שאני לא עושה את אותו הדבר. נהיית אפל, והתמקדת בי בלבד. עד שלבסוף, נהיית כה אפל, כה מרוחק, כה שבור, עד שכבר לא היה אכפת לך מכלום. בילינו אז את הלילה יחד. שאלת אותי אם אני מרגישה את הקור, פשוט התעלמתי אז. לא היה לי זמן לתהות למה התכוונת, וגם לא היה לי אכפת. מאז עבר זמן, עברו דברים. עליי ועלייך. וחזרתי אלייך עם הבלתי אפשר, הייתי בהריון. עברתי אצל כל חוזה, ביקרתי כמעט אצל כל שמאן ביבשת. אף אחד לא ידע להסביר. הייתי בפאניקה. חזרתי אלייך. אחרי זמן כה רב בו לא היינו קרובים, הרגשתי שאתה היחיד שיש לי, היחיד שמבין. רגשות אנושיים השתלטו עליי, שנאתי את זה. לא הבנתי. אנשים שוב היו סביבי יום ולילה, אך הרגשתי כה בודדה. ואז הרגשתי את הקור. הקור של לא לדעת מה לעשות. הקור של חוסר ההבנה. הדאגה לחיי, ויום אחד, גם הדאגה למה- יותר נכון למי- שבתוכי. הרגשתי שאני אוהבת אותו כל כך, וזה בלבל אותי כל רגע. עכשיו רודפים אחרינו, כולם רוצים את הדבר הנפלא הזה שבתוכי. אני כבר יודעת מה עליי לעשות. אני לא מאמינה שזה מה שעליי לעשות. אבל אני בוטחת בך. שתשמור עליו. על הדבר הטוב היחיד שעשינו ביחד. מאז שאני זוכרת את עצמי, חיפשתי הפתעות. אתה יודע את זה. טוב מכולם. חיפשתי דברים חדשים כל רגע, זה מה שהחזיק אותי כל אותן מאות שנים. חיפשתי הפתעות כי כה פחדתי שהן ימצאו אותי קודם. עכשיו הן באמת מצאו אותי. עברתי הכל, זמן כה רב אני בעולם הזה, וכעת אני יודעת שכל חיי, ומותי, הובילו אותי לפה. לרגע הזה. אך מעולם לא עזבה אותי ההרגשה שהחיים קצרים מדי. תאמין לי, אני יודעת. 400 שנה ועדיין קצרים מדי.

c o n n o r

New member
ממש יפה.

אחד המונולוגים הכי טובים שקראתי. מיה יש לך כשרון וברמות כדאי לך לפתח את זה.

קידבו

New member
המכתב שלא נכתב

דרלה, אחת הדמויות הטראגיות ביותר בבאפיוורס. הייתה כל כך מסכנה מבפנים וזקנה שאפילו היא לא זוכרת מה השם האמיתי שלה.. כל פרק בהשתתפותה תענוג. חח, מה משותף בינה לבין באפי? שתיהן מתו פעמיים. (לא כולל ערפוד כמובן)

קידבו

New member
מישהו זוכר מה זה "דרלה"?

זה מתוקה או פרח? או משהו אחר, שכחתי. אני רק זוכר שזה שערפד אותה נתן לה את השם הזה ושהיא אפילו שכחה את השם האמיתי שלה.

c o n n o r

New member
איך אתה שוכח דבר כזה???

המאסטר נתן לה את השם הזה 200 שנה לפני שהוא נכנס לשימוש אצל בני האדם. המשמעות של השם דרלה הוא יקירה. ונראה לי שמהמילה Darla נבעה המילה Darling חומר למחשבה.

קידבו

New member
חחח זהו

זכרתי שזה קשור לdarling רק תרגמתי את זה יותר קרוב לsweetheart. מתוקה במקום יקירה. חחח ג'וס אף פעם לא אמר מה השם האמיתי שלה? לפחות אולי הוא יודע, אחרי הכול זה העולם שלו. כמו שבהארי פוטר ג'קר בנתה עולם ויודעת כל פרט בו גם אם הוא לא בספרים.

והנה הציטוט מהפרק "דרלה"..

Darla, Anglo-Saxon derivation, meaning dear one שמחה שאהבתם את הפנפיק שלי, זה גם מה שכתבתי שאני הכי אוהבת. יש לי עוד 4נראה לי... :) מיה.

קידבו

New member
זה נחשב פנפיק?

פנפיק לא אמור להיות מומצא כתוספת כזה? מה שאת כתבת זה יותר מכתב אישי שדרלה כתבה לאנג'ל. וזה מעוגן במציאות (האנג'לית לפחות). אה, ולא כתבתי לפני כן מה שמובן מאליו: זה היה מעולה.

rds15

New member
פאנפיקשן זאת ספרות מעריצים

וזה יכול להיות בכל מיני צורות, ולא בהכרח מומצא. פיק יכול להיות גם מבט אחר לאירועים שקרו, או התרכזות במשהו שקרה ולא פירטו עליו, ככה שזה כן נחשב לפאנפיק.

צודקים, זה לא ממש פנפיק..

ותודה על המחמאות.. איפה לפרסם אותם? אני מפרסמת אותם פה... :) מיה.

aderettz

New member
את יודעת איפה ;)

פאנפיק יפה. וזה נחשב לפאנפיק. כל קטע שמעריץ כותב על הסדרה, קטע סיפורי נחשב לפאנפיק.

buffySpirit

New member
אני רואה שגילית את העולם הנפלא

של הפיקים. הפיק טוב מאד – יש לך פוטנציאל. רק כמה הערות: נקודות. את מפזרת אותן לכל עבר, כאילו היו פירורי לחם ואת בדרך לביתה של איזה סופר וויקה. דוגמה: "בסופו של דבר, כשכבר התחלפה מאה, חליתי. גססתי מעגבת" במקום הנקודה האחרונה אפשר לשים מקף (עוד משהוא שאת לא משתמשת בו – וחבל). או "אם נולדת עני, נשארת כך כל חייך. אני הייתי ענייה. לא היה לי אז אף אחד, הייתי בודדה. אז עבדתי בעבודה היחידה שהתאפשרה לי. אבל הבדידות לא עזבה אותי". את ממשיכה משפטים שכבר ניגמרו, מעצם העובדה שהנקודה נמצאת. עוד משהוא – הבדלי גובה שפה. לפעמים את מזגזגת בין שפה גבוהה לרגילה. חשוב לשמור על אחידות. ראשי-תיבות. בפיקים, רצוי שלא לכתוב ראשי-תיבות כגון 'כ"כ', אלא לכתוב – כל-כך. כשהקורא קורא ראשי-תיבות – הוא ניזכר שהוא בעצם קורא פיק, ולא נימצא "בתוכו". עוד משהוא קטן - פיסקאות. את הרבה פעמים מתחילה פיסקה חדשה כשלא צריך. לפעמים, סדר בפיסקאות, יכול לעזור בהבנה יותר טובה של הפיק. והדבר שלדעתי הכי חשוב: את כתבת מיכתב שהוא בעצם מעין ביוגרפיה קצרה לחייה של דרלה. תנסי לתאר יותר תחושות ורגשות של הדמויות, תעגלי אותן. אפשר ליכתוב מה עובר לדמויות בראש באותו רגע, אפשר ליכתוב ציטוטים (כן, מותר לך להמציא ציטוטים), או דו-שיח קצר שהדמות מנהלת עם עצמה, או עם דמות/יות אחרת/ות. כדי שהקורא "יכנס" לתוך הפיק – חשוב מאד לתאר את הסיטואציה לפי הרגשות של אותה דמות או דמויות, ולכתוב אותן. אפשר ורצוי גם להיעזר בתיאורים. "עד שלבסוף, נהיית כה אפל, כה מרוחק, כה שבור, עד שכבר לא היה אכפת לך מכלום. בילינו אז את הלילה יחד. שאלת אותי אם אני מרגישה את הקור, פשוט התעלמתי אז. לא היה לי זמן לתהות למה התכוונת, וגם לא היה לי אכפת." סיטואציה שאפשר לשפוך עליה לפחות 300 מילה. הקורא מרגיש כאילו הוא פיספס משהוא, כי הזיכרון מאותה סיטואציה הוא מאד עוצמתי, וכאן, בחרת להתעלם מהדרמה – להתעלם מהרגשות. יש כמה וכמה רגעי אור בפיק, שמתארים תחושות בצורה טובה מאד, ו"מכניסים" את הקורא לתוך ראשה של דרלה. ואז, במהירות, חוזרים ל"סיפור מאורעות דרלה". "סיפור מאורעות" הוא לא מעניין כמו מה עבר על הדמות באותו מאורע, כי את אותן מאורעות כבר ראינו. אבל תיאור התחושות/רגשות – זה משהוא שאת ממציאה ומחדשת לנו, זה נותן לנו הצצה במוחה ונפשה של אותה דמות, "מכניס" אותנו אליה, ולפעמים גם גורם להזדהות. ואז זה יותר מעניין. הקונספט של הפיק – מיכתב ההתאבדות של דרלה – הוא מאד יפה וחדשני. הוא גם יושם ברובו באופן די טוב. אבל אני מציע לך לכתוב, בזמנך החופשי, פיק קצר (בואי נגיד... 300 מילה. מה שכתבת היה בערך 900), שמכיל בתוכו סיטואציה שלא ארכה הרבה זמן. תנסי לחשוב מה עבר על אותה דמות (או דמויות) ולכתוב את זה. תזכרי שבפיק מותר לך להמציא ולשנות מה שבא לך, אז זה נותן לך חופש... אבל צריך להישאר אמינים. הכי חשוב – דמויות עגולות. יש לך פוטנציאל, כדאי לפתח, כדאי לקרוא פיקים אחרים. אם את רוצה, אני יכול חפש בתיקיית הפיקים שלי פיק שכתבתי שמתאר סיטואציה של כמה שניות (אני כמעט בטוח שכתבתי אחד כזה)

תודה על כל ההערות..

הבנתי אותן, את מה שאת אומרת. אבל אני לא ממש יודעת איך לכתוב את זה אחרת.. אשמח אם תוכלי לשלוח לי פיק שכתבת שמתאר סיטואציה של כמה שניות. מיה.

buffySpirit

New member
*אתה *אומר *תוכל. לא משנה

אני צריך לחפש. יקח לי זמן למצוא זמן לחפש, ואז, יקח לי זמן למצוא אותו. תסתפקי בפיק אחר? אבל שוב - אני מציע לך לקרוא ולקרוא פיקים, לא חסר במאמרים. תקראי את "לנצח". גם לא חסר ברשת.

למעלה