DVD הופך כתוביות

רן 120

Member
DVD הופך כתוביות

קניתי מכשיר DVD דגם LG BP630 ותרגום הסרט בפורמט MKV דרך
דיסק און קי מופיע הפוך. לא מצאתי דרך לשנות קוד שפה.
אם פה או הנציג הטכני בטלפון לא יפתור את הבעיה אני אחליף אותו.
השאלה אם יש למישהו מכשיר DVD חדיש שתומך בוודאות בקיבצי MKV
כולל תרגום עברי מימין לשמאל? מחיר עד 1400 ש"ח

גיליום

New member
אפשרות לפתרון - "היפוך מקדים"

הבעיה שאתה מתאר מוכרת במכשירי LG, אך נתקלתי בה גם במכשירים של חברות אחרות.
כדי לתקן זאת במכשיר עצמו, צריך לבצע לו עדכון תוכנה ולא בטוח שיש עדכון כזה (צריך לברר עם היבואן הישראלי. מן הסתם הם אלו שדאגו לשילוב תמיכה עברית במכשיר וכנראה שלא טיפלו בהיפוך הכתוביות כמו שצריך..)
אם אתה רוצה "פתרון עוקף בעיה" (תרגום מאנגלית של "Work around"
), אתה יכול לנסות את הדבר הבא:
מכיוון שהמכשיר הופך את הכתוביות (מציג "כתב ראי"), אתה יכול להפוך את הכתוביות עם תוכנה, לפני שאתה מכניס אותן ל-MKV ואז כשתנגן את הסרט במכשיר שלך, הוא יהפוך בחזרה את כתב הראי ובעצם התרגום יוצג כפי שהוא אמור להיראות.. זה פתרון שעובד ואני בעצמי משתמש בו מדי-פעם או מראה לחברים איך עושים זאת.
בזמנו כתבתי תוכנה בשם "סאבבי", שהופכת כתוביות באופן אוטומטי ובניתי אתר בו ניתן היה להוריד אותה. לאחרונה גיליתי שהחברה שבה אחסנתי את האתר לא עובדת עוד, כלומר האתר שלי לא פועל. בהזדמנות שיהיה לי זמן פנוי, אקים אתר חדש לסאבבי. כרגע, אם תרצה לקבל את התוכנה, אוכל לשלוח לך דרך הפורום. ישנן גם תוכנות אחרות שיודעות לעשות "היפוך כתב", אתה יכול לחפש בפורום (יש מנוע חיפוש), נדמה לי שחלק מהן הוזכר בעבר.
בברכה,
גיליום

רן 120

Member
תודה,

רעיון טוב, אהפוך את התרגום עם Subtitle Workshop, לפחות אוכל בשבת לראות סרט ככה אבל בראשון אני אחליף אותו
לפיוניר. לפי מה שהמוכר אמר לי רק עכשיו זה שכול המכשירים דורשים פריצה וקידוד שנעשה
במעבדה אבל הם עושים את זה רק אם הלקוח שכבר קיבל את המכשיר מבקש.
בקיצור שיטה ישראלית, כתוב במיפרט מכל טוב ובפועל אם הלקוח בודק ורואה שאין
מה שהוא רוצה אז צריך ללכת שוב לחנות ולהשאיר את המכשיר לקידוד עיברית (במקרה שלי).

למעלה