DUTY CALLS

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
DUTY CALLS../images/Emo54.gif

או בתרגום מילולי,באתי להעיר את הפורום. עד לפני חצי שנה בערך הייתי די קבוע פה,אבל הריבים המטופשים שלי עם פני בובה כבר המאיסו עלי את ההשתתפות בפורום ואני לא אפרט עד כמה התחשק לי לנגוח במסך על כל תגובה שלה. אז ככה,ראיתי שישנו נימנום מסוים בפורום ואני מתנדב לעזור ל-GET WELL להעיר אותו. אני מבקש מפני בובה לנסות ולשמור על שפיותי העדינה ולא לעצבן אותי עם הערות טיפשיות כמו " אתה שליח,מה אתה מבין במלצרות" כי אני אפילו לא אתחיל להכנס לקורות חיי במלצרות. GESUS,ברוך חזרתך!!!

../images/Emo6.gif

עזבת בגלל התגובות שלי... גם את פורום סינגלס עזבת בגלל התגובות של אנשים למה שאמרת עליהם? (תזכורת: "כולכם סינגלים כי אתם שמנים ומכוערים" משהו בסגנון...)

ומשהו נוסף

לא זכור לי שאני הייתי זאת שהעירה משהו על היותך שליח, אז בבקשה - לא להאשים אותי בדברים שלא אני אמרתי, על אף שלעניות דעתי חוסר הבנתך אינה נובעת מהיותך שליח, אלא מחוסר הבנתך בחיים באופן כללי.

get well

New member
בלי ריבים בפורום..

אני במקומך הייתי מתנצלת.. לא יפה

Anna Karenina

New member
../images/Emo45.gif

די, באמת מספיק. זה מעכיר את האווירה, לא חבל? פני בובה, אני חושבת שהגיע הזמן להמשיך הלאה..היה מה שהיה, אבל שניכם אנשים בוגרים. אז די.

סליחה?!

אלי באים כאן בטענות? אני ממליצה לכם לקרוא שוב את שנאמר ואת השרשור המדובר, ולראות מי באמת יצא כאן נגד מי, ובשפה בוטה, וזאת לא הייתי אני!

get well

New member
אם תשימי ../images/Emo23.gif

לא שירשרתי את ההודעה אלייך...

Anna Karenina

New member
קודם כל...

לא קוראים לי אנה. קוראים לי נועה, נעים מאוד. "אנה" הוא רק כינוי. (או חלק מכינוי). דבר נוסף - פני בובה, אל תכעסי עלי. הייתי כאן כשנכתבו השרשורים הזועמים בנושא, ואני לא באה לשפוט אף אחד, או לכעוס עליך, או משהו כזה. פשוט לדעתי, זה לא מתאים לחזור לנושאי העבר, אחרי שהם מוצו לחלוטין, ואין טעם להעכיר את האווירה מחדש. אני שמחה לראות שחזרת לפורום, כנ"ל לגבי Gesus, וחבל ששוב יתחילו מריבות על גבי הפורום, ולא משנה מי התחיל או מי השתמש בשפה בוטה. בקיצור, אני מבקשת משניכם, בכל לשון של בקשה - האם אפשר להתחיל מחדש? אני לא רואה סיבה לחזור ולריב מחדש על אותם נושאים, לאחר שכל אחד מכם הבהיר את עמדתו מצוין. לכן, אל תקחי את דבריי אישית. פניתי אליך, כי את הגבת אחרונה בשרשור הנוכחי.

dna97

New member
gesus או בעצם ?...

כנראה שהגיע הזמן שתצא לרוץ 20 ק"מ ב- 1:27 ש'... או שאולי אתה דואג שהזקנות מהפורום ישיגו אותך ???

למעלה