Dungeon Lords

tamlav1

New member
Dungeon Lords

היי
אשמח לשמוע מה דעתכם על המשחק Dungeon Lords ואם יש מישהו שמוכר אותו במחיר הוגן.
תודה

raviv n

New member
משחק יורו כבד

אני מאד אוהב אותו, אבל צריך לשים לב שלמרות הצד הסיפורי המשעשע שלו, מדובר במשחק יורו כבד ולא סלחני.
בנוסף הוא די ארוך (תלוי בעיקר בכמה זמן אנשים חושבים, אבל הוא בהחלט מעודד זמן חשיבה ארוך יחסית), וגם זמן הלימוד שלו לא קצר.
אני ממליץ שתקראי את חוברת החוקים לפני שאת מחליטה לרכוש אותו.

tamlav1

New member
למה הכוונה משחק יורו?

ראינו אתמול שני סירטונים עליו, אכן נראה מורכב ומסובך וזה דווקא מצא חן בעיניינו.
אנחנו רוצים להתנסות במשהו חדש.

ycyclop

New member
אישית אני פחות אהבתי

משחק כבד (כן באמת קופסא לא קלה) ודי ארוך. בסוף המשחק לא ממש הרגשתי שקיבלתי תמורה עבור שעות המשחק שהשקעתי.
לא מעט פעמים הרגשתי שיש מעין אקראיות שתלויה במנגנון המכרז העיוור. אני לא אקנה את המשחק ולא בטוח שאפילו ארצה לשחק אותו שוב. משחק של 2.5-3 שעות יש הרבה אופציות יותר טובות מבחינתי

raviv n

New member
משחקי יורו

"משחקים אירופיים" הוא שם שניתן בדרך כלל למשחקים שבהם יש דגש רב יותר על ניהול משאבים ובחירת פעולות של כל שחקן מאשר על אינטרקציה ישירה בין השחקנים. כל שחקן מנסה להגיע לניצול מיטבי של מה שהמשחק מאפשר. במשחקים אלה גם מרכיב המזל קטן יותר, מה שמאפשר (ומעודד, ומאלץ
) תכנון ארוך טווח יותר.
אחת הבעיות (לטעמי) עם משחקים כאלה היא ה theme היבש והמשעמם שלהם. המשחקים המצליחים בתחום כוללים ניהול חווה חקלאית (כולל העסקת ילדים), ניהול חקלאות רחבת היקף תוך שימוש בעבדים, וניהול חברת חשמל. ב Dungeon Lords ה theme דווקא משעשע מאד, מה שהופך את המשחק לחביב הרבה יותר לדעתי, בהנחה שאתם אוהבים פנטזיה וקצת הומור שחור.

גם שחמט ודמקה וששבש וגו

זה לא משנה את העובדה שיש (די הרבה) אנשים שכן מעניינת אותם התמה

liquidlogic

New member
אני דווקא אהבתי

בעיקר בגלל ההומור והתמה.
אני גם נהנה ממיקום עובדים וניהול משאבים (החלק ממנו אני פחות נהנה במשחק הוא דווקא המלחמות בקבוצת הגיבורים בסוף כל עונה שדי מוכתב מראש בהתאם למהלך העניינים).
אני עדיין מצפה לנסות את משחק ההמשך שלו שמחכה לי בניילון בהזדמנות הקרובה :)
(DUNGEON PETS).

למעלה