Duke Ellington

shay or eli

New member
Duke Ellington

ביום כיפור הייתה שעה של החבוב הזה בערוץ מצו (Mezzo) וקיבלתי החלטה - אני רוצה קצת מזה במערכת שלי. אבל מה לקנות? מה אפשר למצוא שלו בארצנו הקטנטונת? מה מומלץ?

xero1

New member
לכל כליי זמר מגיעה גם איכות, אור.

ובכן, אני כרגע חורש את השנים הראשונות שלו, זה בזכות ג'ימי בלנטון שניגן איתו שם. ויש גם את הטריו שלו ביחד עם מינגוס (על הקונטרהבאס) ורואצ (ככה רושמים? מתופף). אבל אני לא מספיק מכיר את אלינגטון כדי להמליץ. רוב הדברים שלו אני אוהב.

scooby4

New member
Duke Ellington - Money Jungle

זה אלבום מאוד מפורסם, וגם מאוד מוצלח. אבל אני לא יודע מה מוכרים בחנויות בארץ כיום. אני מציע שתלך לחנות יחסית גדולה ותבקש המלצה מהמוכר.

shay or eli

New member
תודה לשניכם.

אני אחפש דיסק שלו בחנות כלשהי, נקווה לטוב (בעזרת השם). כן רן, נגן הקונטרה-בס שלו באמת גאון. הנטייה הראשונית שלי הייתה (באופן טבעי) להתרשם מהקלרניתן, אבל נגן הקונטרה-בס גנב את ההצגה (אנחנו מדברים בכלל על אותו אחד? הוא לא החליף? לא משנה). יום טוב, שנה טובה. נ.ב. רן, תקשיב לביצוע הזה של "אה נאכט אין גן עיידן" ונראה אם גם אח"כ תגיד שכליזמר זה לא איכות: http://www.kaozklezmer.com/mp3/high_quality/KaOZ%20Klezmer%20-%20Oy!%20-%2005%20-%20A%20Nacht%20in%20Gan%20Eydn%20(A%20Night%20in%20the%20Garden%20of%20Eden).mp3 (כן אני יודע, הכתובת קצת הזויה)

למעלה