Dudes!!

WTFsneta

New member
אהה בן...

אני רק הייתי בעלת הבית אני לא אמרתי לאנשים לבוא.... חצי מהאנשים שהיו לא ממש הכרתי..... אני רק סיפקתי מקום לא הייתי אחראית לרשימת המוזמנים.... אבל זהו עברנו את זה... אם אתה מחפש סליחה אז הנה: סליחה בן! =)

bobby6killer

New member
חחח בובה

1)אם היית קוראת את הריב היית יודעית שלא ממני את צריכה לבקש סליחה אלא מאור ועמית,כי הם נעלבו יותר ממני,ובצדק... 2) בריב אני אמרתי לתומי,שהתעצבן יומיים לפני על זה שאני לא מצלם איתם.שאם הוא לא מזמין אותי אז שלא יתפלא שאני לא מצלם איתכם... 3)מסתבר,שכולם אמרו שאת הזמנת אותם
בזה הריב נסגר סופית... ואני חוזר,אם את רוצה לבקש ממישהו סליחה זה מאור ועמית... בסדר?

bobby6killer

New member
שאת לא פה,את לא פה

סתמי זה לא אני התחלתי... וזה שיש לך חזה גדול מונע ממני לקלל אותך ברגע זה

holly shit

New member
בן אני מתפלא עליך..

עוד לא הבנת שאם אני לא שם אז זה לא קיים?! סתם אני צוחקת בחיים אני לא אשמע כזאת פרחה חח ידעתי שהציצי שלי יעזור לי במשהו..היי מה אני ממשיכה בזה?!? אני לא מוכנה לזה עוד! אני והציצי שלי בשביתה!

bobby6killer

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא

תשבתי חופשי,אבל רק לא הציצי!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאא

zoeilovebam

New member
חחחח

זה לא מבחירה!!!! אשמתי שהשכנים מולי החליטו שזה יהיה מגניבב להתקין מזגן ב-4 לפנות בוקר?!?!? אבל אני חושבת שאני בסדר עכשיו...ישנתי..והרבה...איזה יום היום?!?

WTFsneta

New member
של =)

רק רציתי לציין ששברתי שיא אישי: 36 וחצי שעות ללא שינה ואני עדיין ממשיכה לספור... זה לא בכוונה זה פשוט יצא ככה..... וכל מי שיגיב עכשיו ב"אני עשיתי יותר" יש לי רק דבר אחד להגיד: לא איכפת לי!!! זהו.

holly shit

New member
אני אתמול עשיתי את השיא שלי לחופש..

הלכתי לישון ב-9 בבוקר אחרי שיום לפני קמתי ב9 וחצי (אם תחשבו זה יוצא כמעט יום!)

AdShEaTaKoRe

New member
הו שלום...

והנה 2 היודניקיות החביבות עלי - ממצב זואי ממצב נטע?!?!? ונטע מזל טוב נחמד שהחלטת להצטרף אלינו שוב :) טוב גם נחמד שאני החלטתי חחחחחח הקיצר אז איך זה כבר יומיים בחופש הא?!?! פעוריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אללה זובי על כולם אני, גיא, אומני ובן (טוב בן בערך אבל הוא עדיין פיצי בגיל - אבל רק בגיללללללל) ב-יב' זובי עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עוד שנה מסיימים תבצפר אה זובי זובי זובי חחחחחחח

holly shit

New member
היי מה איתי?!?

אני גם עולה ל-יב נו טוב אבל בטח תראה את זה עוד איזה שבוע כשתיכנס שוב ותגיד "אוו הנה ההודעה השבועית שלי" חח סתם פשוט אתה אומר את זה כל פעם שאתה נכנס :)

WTFsneta

New member
תומי!!!

אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ט'אג שלי =)!!!!!!!!!!! תומי אני אתגעגע אלייך =(.... אני אתגעגע לכולם =(................................. טוב לא משנה....

שטרודל¿

New member
אם כבר אמרת "ויוה לה באם"...

סתם שאלה.. מישו יודע כמה פרקים יש ל"ויוה לה באם"? אני ואחותי ספרנו 7...

WTFsneta

New member
מממ...

לעונה הראשונה יש 8 לעונה השנייה מצאתי ביינתיים להורדה רק 7.... =/

למעלה