Dudes!!

WTFsneta

New member
Dudes!!

היי אנשים!! מה קורה??? שנים שלא הייתי פה..... רק קופצתי לביקור לראות מה חדש... השעמום הנצחי שטמון בציפיה לסיום ההורדה של הפרקים החדשים והמסעירים של "ויוה לה באם"!!!!!! וווואוווווו הווווווווו!!!!!!!!!!!!!! אז זהו. זואי אוהבת אותך!! גם אותך תומי... גם אותך גיא...... נשתמע אנשים =)

zoeilovebam

New member
כהה

אז מחר בגרותתת ולמה לישון?! לא שזה עוזר או משווווווו נ.ב טבסקו זה חריףףףף סמאקק

WTFsneta

New member
נכון....

מי צריך לישון בכלל!??!?!?!!?! לילות לא נועדו לשינה הם נועדו לבילויים וצפייה בדברים "מסעירים" באינטרנט ובעקבותם לפצוח במעשה של עינוג עצמי...... אופס יותר מידי מידע.... חי חי =)

zoeilovebam

New member
היא נטעעעעעעע

ואני מנצלש"ת..(הראשון שלי) חופשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש זהו אני ערה כבר איזה 30 שעות..תנסו לעשות בגרות אחרי שלא ישנתם לילה שלם!! זה מעולה ומאד מומלץ... הוא גולששששששש !!!!!!!!!!!!!!!!

WTFsneta

New member
אמממ...

נייה אני אבדוק במראה.... כן כן אני בלונדינית.... =)

holly shit

New member
היי..

שנים? אולי אף פעם לא היית פה..נו טוב מזה משנה ולזואי, למה לעזאזל החלטת להיות ערה יומיים לפני הבגרות בא לך לתפוס תנומה על הטופס או מה??

WTFsneta

New member
ו....

האמת שכן כתבתי פה פעמיים שלוש..... אני חושבת שאפילו היה ריב בעקבות מסיבה שהייתה אצלי.... =/

WTFsneta

New member
חחחח =)

האמת שאני לא ממש זוך זה התחיל.... אבל העיקר שזה נגמר.... זה היה ריב מטומטם ביותר אה ולא באשמתי כמובן!

bobby6killer

New member
לידעתך

הוא באשמתך בריבוע... אבל זה כבר דיון אחר... אויל הריב לו,הסיבה לריב היא 100% בגללך...

למעלה