Dude where´s my car??

Nookie^^

New member
מה?

אף אחד לא מגיב? בושה וחרפה!!!! סרט גדול... עוד כמה סרטים שאהבתי... American Pie Rush hour Scary movie 1,2 Road Trip Dude, where´s my car? עוד קצת רדו..... זהו...אז ביי ות-ג-י-ב-ו

*ויקי*

New member
אהםם..

אמריקן פאי-סרט שיטחי ביותר!!!!!!!! מת לצעוק 1- מטומטם אבל מצחיק מת לצעוק 2- יותר טוב מהראשון לדעתי! שלך, ויקי

tuchi

New member
מת לצעוק זה בין הסרטים הגרועים ...

שראיתי איך את יכולה להגיד שמת לצעוק 2 יותר יפה מהראשון???

מת לצעוק...

הוא אחד מהסרטים שלא הפסקתי לצחוק ממנו. אני אוהבת פארודיות שצוחקות על סרטים אחרים שכולם אותו דבר. כי כל סרטי האימה הם על אותו סגנון שיש איזה רוצח ואחרים נרצחים בזה אחרי זה,כולם אותו דבר פחות או יותר. מת לצעוק צוחק על הסרטים האלה ולטעמי זה מאוד מצחיק!!! חלום בהקיץ

מימי

New member
זו רשימה של סרטים

שהולכים ביחד. סרטים שמנסים להצחיק בכוח, עם מלא מלא בדיחות גסות, שהגיבורים שלהם הם תלמידי תיכון, או שהם מתנהגים כמו תלמידי תיכון.

leeloo

New member
לא ממש קשור אבל

אני יודעת איך אומרים את זה בפולנית (כשהייתי במשלחת בפולין השנה, אז בדיוק הסרט שיחק) "stary, gadzie moje bryka?" נכון חמוד? "כוכבון=אחי"
אני חייבת לציין שאמריקן פאי היה אכזבה גמורה בשבילי, כולם התלהבו והיללו את הסרט והוא היה כל-כך מטומטם! כל ההתעסקות שלו בסקס הייתה דבילית לחלוטין, וגם מגעילה- מה זה הקטע עם העוגה?! והקטע עם השירותים!? אני גם שונאת סרטים עם לוזרים כאלה.... הדבר היחידי שהיה טוב בסרט זה היה כריס קליין (אוז)... איזה חתיך... וואי... מת לצעוק 1 באמת היה גדול, בייחוד הסוף (נו אני יודעת שזה מהחשוד המיידי..) אבל לא ראיתי את 2... גם את אחי איפה האוטו לא ראיתי, אבל גם שמעתי קטילות על הסרט...

rmarko

New member
עזבי את 2 ../images/Emo17.gif

ראיתי את זה בסוף השבוע, בערך 65 דקות שמתוכן רק איזה רבע שעה היה מצחיק; וממש לא היו הרבה קטעים שנשפכים על הרצפה

fluppster

New member
היית במשלחת בפולין?

איך היה? אני גם נוסעת לפולין עוד פחות מחודש, ואני נורא מתרגשת. שווה לפתח ציפיות? חן

leeloo

New member
תלוי באיזה כיוון את מפתחת ציפיות

אני מאוד ציפיתי שאהיה בדיכאון כל הזמן, ושאחזור מהסמע הזה אני אהיה עצובה לעוד יומיים שלושה. אבל זה ממש לא ככה. קצת קשה להזהות עם מה שקרה שם כשיש דשא בכל מקום, וכשהפולנים והנאצים המסריחים האלה הרסו הכל והפכו את הביתנים למוזיאון. אבל מצד שני, הנסיעה התחלקה לשתיים: עצב והזדהות, והחלק השני הוא הנאה. כן, הרבה אנשים אמרו שהם נהנו בטיול לפולין. אם בבוקר היינו הולכים למחנה השמדה, בערב היינו מטיילים לצד טירות ישנות של פולין לפני מאות של שנים. אם בבוקר היינו בתוך כפרים עם שוקים חמודים ומיוחדים עם אווירה מאוד קסומה, אחר הצהריים היינו במחנה השמדה אחר. זה נשמע כמו משהו נורא לא בסדר, אבל רק שתדעי שרק בזכות הדברים האלה לא נכנסו לדיכאון כל פעם, והטיול הפך לחוויה, ולא לסתם מסע דיכאוני. נכון, זה מסע בעקבותה השואה, אבל צריך גם לראות איך חיו היהודים שם פעם, לא רק לראות את המוות, אלא גם את החיים. הטיול היה פשוט חוויה בלית רגילה, אסור בשום פנים לוותר על זה. כמה ילדים מהכיתה שלי שלא נסעו ששמעו את החוויות שלנו היו המומים, כי הם חשוב כמוני שיהיה רק דיכאון כל הטיול, אבל אז הם הבינו שהטיול הוא הרבה יותר מזה, זה פשוט חוויה בלתי נשכחת. מקווה שעזרתי לך, ואם את צריכה לדעת עוד פרטים על הטיול, אז אשמח מאוד לספק לך פרטים.
לילו

ראיתי!!!

את הסרט DUDE WHERE IS MY CAR? באמת סרט ענק!!! לא הפסקתי לצחוק!! AND THEN? מוכר לך? קטע גדול!!! חלום בהקיץ

SPIKELEE

New member
אם כבר קומדיה

אחי איפה האוטו שלי סרט ענק קווין ופרי קורעים את איוויזה אחלה סרט מת לצעוק גם טוב ואמריקן פאי חרא

למעלה