DTS של MS-SQL 2000 ו-Job של 2005

DTS של MS-SQL 2000 ו-Job של 2005

היי יש לי DTS של MS-SQL 2000 שאני יכול להריץ ב-2005 אני רוצה להפוך אותו למשהו אוטומטי, שיתבצע ב-job. אפשרי? או שאין עד כדי כך תמיכה בגרסאות קודמות? אם אי אפשר, עדיף לקחת את הקוד שבו ולהגדיר כל פעולה ב-step ב-Job הזה?

גרי רשף

New member
אפשר..

בדרך כלל הכל אפשרי, והשאלה רק איך.. ה-DTS יושב על 2000 או הועבר ל-2005? כלומר- אתה מעוניין להפעיל מהתקנה SQL2005 את ה-DTS שיושב על SQL2000 או שיש לך רק SQL2005 וגם ה-DTS וגם הג'וב יושבים עליו?

הכל נמצא בגרסה של 2005

מה שהיה לנו זה דבר כזה: שרת MS-SQL 2000 עם DTS עליו, ששמור על השרת שדרגנו ל-2005, והתקנו איזשהו רכיב בשרת שנותן להריץ DTS-ים מגרסה של 2000, העתקנו את ה-DTS והכל עובד יופי עכשיו אנחנו רוצים להפוך את ההרצה של ה-DTS הזה למשהו שירוץ באופן אוטומטי ה-DTS כאמור שמור בשרת, ואם הוא היה שמור על אחד המחשבים הייתי כבר כותב קובץ BAT שמפעיל אותו ומשימה מתוזמנת בשביל ההרצה האוטומטית כמה שאלות: 1) עדיף להגדיר Job שיריץ את ה-DTS הזה או שעדיף להפוך כל שלב בו ל-Step בתוך ה-Job? 2) עד כמה עדיף לעשות כזה דבר? הרי מתישהו נרצה לשדרג ל-2008 ושם בכלל תהייה תמיכה לכל התהליך הזה?

i t a i b

New member
dts ב- 2005

היי, עדיך והכי נכון לשדרג את אובייקט ה- DTS לאובייקט SSIS גרסת 2005 . על מנת לעבוד עם כלי ה- DTS בסביבת SQL 2005 , עליך לבצע את הפעולות הבאות : 1. פתיחת ה- DTS בסביבת 2000 וביצוע שמירה שלו ב- 2005 . 2. כעת על מנת שנוכל לתזמן את אובייקטי ה- DTS בשרת החדש – 2005 , יש לשדרג את האובייקטים לאובייקטי SSIS: א. קליק ימני על ה- DTS בסביבת 2005 --> Migrate . ב.הרצת תהליך ה- migrate כאשר היעד הוא שרת היעד – 2005 ג. בסיום התהליך ה- DTS שודרג ל- SSIS . ניתן לראות את האובייקט המשודרג ב- Integration Services ד. תיזמון ה- DTS על ידי פתיחת JOB חדש והגדרת ה- STEP : tape: Integration Services ב- GENERAL יש לבחור את ה- SSIS הרצוי בהצלחה ! איתי ב. www.veracity-group.com

i t a i b

New member
Integration Services

היי, כאשר עושים Log in לשרת יש לך אפשרות לבחור להיכנס לשרת כ- Integration Services מצורף בזאת צילום מסך. בברכה, איתי ב. www.veracity-group.com

הוא אומר לי שהשרת לא קיים..

קודם כל תודה על העזרה, הוא אומר לי שהשרת לא קיים למרות שהשרת כן קיים...

למעלה