DS9 - הם שכחו משהו !!!

אילן די

New member
DS9 - הם שכחו משהו !!!

סיימתי עכשיו לראות את פרק הסיום של DS9 אחרי שצפיתי בסדרה כולה על DVD וכמובן גם לי נראה שהם השאירו די הרבה קצוות לא גמורים אבל דבר אחד כן מפריע לי. בעוד כל הסיום של קו העלילה של סיסקו והנביאים נראה סתם כאילו שסגרו אותו בלי לחשוב יותר מדי, יש משהו אחד שנשכח לגמריי. הוירוס שתקף את ה- GREAT LINK נרפא ע"י אודו אבל ישנו עוד משנה צורה אחד שהתקשר עם אודו עוד כשאודו היה חולה במחלה. אני מתכוון ללאאס (ההוא שהיה חלק מה-100 שנשלחו לעולמות אחרים ומצא את אודו). אני משוכנע שאודו הדביק גם אותו במהלך ההתקשרות ביניהם וכיוון שלאאס לא חזר לעולם הבית, סביר להניח שהוא גם חלה בוירוס ואולי אפילו מצא והדביק משני צורה אחרים. סתם שכחו את זה או שזה פשוט לא כזה חשוב ?

אני חושבת

שהתרחשות של פרק יחיד היא פשוט לא חשובה מספיק כדי שיזכירו אותה שוב, ועוד בפרק הסיום! (תלוי איזו התרחשות, כמובן, אבל זה-- זה לא כל כך נורא שהם השאירו את זה לדימיוננו.) אני זוכרת ששראיתי את פרק הסיום של DS9 התעצבנתי מאוד משהו שהם שכחו.... הם לא נתנו למורן לדבר!!! רציתי לשמוע אותו אומר משהו, אפילו מילה אחת, אחרי שהוא היה דמות אילמת כל העונות האלה... טיפשים, זה היה יכול להיות ממש שווה והם פספסו את ההזדמנות.

ROZELESS

New member
המצחיק הוא שקווארק כל הזמן אומר ש

מורן לא מפסיק לדבר .. חח פעם הוא אפילו אמר שאי אפשר להשתיק אותו חחח

hirshfe

New member
שאני ראיתי את זה קיוותי

שהמשפט האחרון בסדרה - יהיה של מורן משהו כמו לחיים או להגיד לקווארק לשתוק

TOMPARIS

New member
היה על זה בדיסק בונוס מיוחד של אזור

2. היה בו על מורן ועל אזרי. היה שם את השחקן שמשחק את מורן והוא אמר שתיכננו למורן לכל עונה איזה שורה אך זה תמיד התבטל. וגם לו היה סיפור על כך שקיבל בנס את התפקיד הזה או משהו. הפדיחה הכי מצחיקה שלא התרחשה איתו, תיכננו למורן טוקסידו שבו הוא יוצא לאחר אחד מהרומנים של באשיר והוא היה צריך להגיד לקוואק את המשפט של בונד לגבי המרטיני.

Broken Bow

New member
כן!

רואים אותו לרגע בסרט החמישי וגם בסרט השישי בתדרוך שעושים לקירק והצוות...

אילן די

New member
זה לא ההוא שב- DS9

בפרק PARADISE LOST בעונה 4, מנסה להשתלט על הממשל ולכונן משטר מלחמה ?

Broken Bow

New member
לא...

לפי מה שאני זוכר הוא היה אחראי על הביטחון או משהו כזה... בכל מקרה סביר להניח שעד התקופה של DS9 הוא התחלף כמה פעמים....

seti2

New member
הרמטכ"ל לא הופיע במקומות אחרים?

חוץ מזה לא ראיתי שום רמטכ"ל בסרט השישי (אולי זה ה-CNC?).

Broken Bow

New member
הוא מופיע בסרט השישי

וכן זה ה-CNC (אולי Command & Chif, לא ממש יודע). לי לא זכור שהיה מקרה נוסף שבו הראו את ה"רמטכ"ל" של STAR FLEET.

ההוא מPARADISE LOST

זה נשיא הפדרציה, ג'רש איניו. (וכמובן שנשיא הפדרציה יושב בכדור הארץ... וכמובן שאם אמרנו כדור הארץ אמרנו ארצות הברית, כי בכל העולם יש רק מקום אחד מתאים... אבל זה כבר סיפור אחר!!)

Bajoran Priest

New member
לא נכון ! ! !

משכן הנשיא הוא בפריז

sysiphus

New member
וודאי שיש

ה-C in C, ה-Commander in Chief, או "המפקד העליון" בתרגום חצי-חופשי, הוא השם שניתן למפקד העליון של צי הכוכבים, כמו גם בצבאות אחרים בימינו אנו (זהו אחד התפקידים של נשיא ארה"ב, שהוא גם המפקד העליון של צבא ארה"ב, בפועל). הוא אכן מופיע בתדרוך שבתחילת מס"ב 6, ומוזכר במקומות נוספים, לדעתי בחע"9, אם זכור לי נכון.

אילן די

New member
למי שמעוניין לקנות את DS9

לא את התחנה, את הסדרה כמובן. אני רכשתי אותה באי ביי - גירסא מסין. מלבד כיתוב בסינית על הקופסאות, הגירסא זהה למקור, כוללת את כל העונות ואת הראיונות והפיצ'רים המיוחדים, ואפילו כוללת 8 מהסרטים (חוץ מדורות והחיפוש אחר ספוק שמשום מה לא כלולים). הבחור שמוכר באי ביי - אמין. כל הסדרה עולה כ-120 דולר (שילמתי 60 נוספים עבור משלוח לארה"ב אבל כדאי לברר אם זה המחיר גם לארץ). חסכון רציני מול קנית הסדרה באנגלית.

HyperNovA

New member
../images/Emo32.gif בערך... מלחמת הדומיניון

לכל התמעניינים ! מוקדש במיוחד לנביא משה !

Bajoran Priest

New member
תודה, תודה רבה: )

אבל משום מה אני לא מי יודע מה אוהב את התמצות שיש שם.. זה גורם לכל העניין להיראות...סכמתי מדי. אגב, למה לינק בנושא חלל עמוק תשע זה אוף?

למעלה