DRUM CLINIC - THOMAS LANG

Vdrums

New member
DRUM CLINIC - THOMAS LANG

ובונוס: הוא ניגן על VDRUMS
הייתי אתמול בסדנא שאורגנה ע"י WEST LA MUSIC, התחילו בקצת בילבולי מוח על החנות ואז עלה נציג של רולנד להדגים את הRYTHM COACH החדש שלהם, צעצוע חביב לאימוני יסודות. (תחזיקו צבעות אולי אני אזכה באחד) תומס עלה והתיישב על מערכת עצבנית שבנויה כמו הסט האקוסטי שלו(כמעט), סטאפ: סנר 14 סנר אפקט טומים 8 10 12 16 18 24 (שכחתי את השם) 4 קראשים,2 HH, 2 צ'יינות, ספלאש שמיניית פדים לפרקשן 9!!!פדאלים, שניים לבייס ראשי והשאר פרקשן ועוד סאונדים אחרים של בייס. פדאל סינגל שבו ניתן לנגן דאבל (הוא עושה פראדידלים עם רגל אחת) כל שאר הפדאלים הם FD7 בשביל הנוחות (ניתן לסדר אותם צמודים). כל אלה מחוברים לשני מודולים של TD20, הוא משתמש בסאונדים מקוריים שבאים עם המודול. מקלות של ויק פירת'. הוא פתח עם שני קטעים של מטא בליווי MINUS ONE, דאבלים חולניים לגמרי, מהירות לא חוקית!!! הבן אדם הזה מדהים, יש לו קואורדינציה מטורפת לגמרי, אח"כ הוא המשיך עם פיוז'ן ולאטין, מצקבים מטורפים של פרקשן ברגליים והוא לא שוכח את הבס תוך כדי. קטע קצר על מערכת שכולה מצילות, עוד שני קטעים על סט מרימבה ופעמונים. קטע ג'אנגל עם מערכת מתאימה כמובן. יש לו תרגיל מגניב שבו הוא עושה 2-2 מהיר בידיים ו2-2 ברגליים לאט ואז הוא מחליף בהדרגה, מגביר את הרגליים ומאט את הידיים. אחרי שעה של נגינה הוא ענה על שאלות של הקהל תןך כדי הדגמות. דיברתי עם הנציג של רולנד על העמדה שלהם לגבי VEXPRESSIONS ואין קשר בין החברות, הם מרוצים מהסטים האלה והם מעוניינים שאנשים יחפרו במודולים. הסיבה שהמתכנתים של רולנד לא עושים את זה היא בגלל שברגע שהמודול מוכן הם בונים סטים שונים כדי להדגים את מגוון הסאונדים ולא מתרכזים רק באקוסטיות וגם בגלל שמהרגע שהמודול מוכן יש להם שבועיים בלבד לתכנת את הסטים ואז המודול כבר יוצא לשוק. הוא עצמו, אגב, תכנת כמה סטים בTD12 בינהם MELODIES ו NEW AGE. מצטער על התמונה המעפנ,. זה מהפלאפון. שאני אהיה בבית אני אסרוק פלאייר שחילקו שם עם כמה תרגילים של תומאס.

kfirshap

New member
איםה זה היה?

איך אפשר גם להגיע לדראם קליניק כאלה? אולי הוכל אפילו להפגש שם כל החבר'ה מהפורום

Vdrums

New member
כן. נראה לך שתומס לאנג היה מגיע לארץ

ולא הייתי מספר לכם לפני? והשם שלי מופיע פה למטה בכל הודעה...

kfirshap

New member
חחח אתה כותב כל הזמן הזה מאלאיי??

מה אתה עושה שם? טיול או גר שם?

drums123

New member
הוא גר שם בטיול

הוא טל שם בגיור סתם סתם, הוא פשוט גר.

הוליסטי

New member
הגדלים של הטומים ?

התכוונת פיסית או של סאונד ? כי אם פיסית, אז אני לא שמעתי שלרולנד יש את הגדלים האלה. יש להם ? (זה לא מקסימום 12") ?

Gutterball

New member
איזה תמנון... איזו עבודת רגליים...

פשוט הפקרות מה שהולך שם.

למעלה