Drowning Pool

maxbass

New member
Drowning Pool../images/Emo187.gif

מה נאמר בסוף הדיסק "סינאר" בסוף השיר האחרון("סארמון")? שיש משהו מוקלט הפוך.

Ze Colmeia

New member
../images/Emo32.gifחצי קשור...

תגידו גילו מה בסוף קרה לסולן שלהם (נרצח/התאבד)
כי אני זוכר שאז שמעתי ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי, אבל מאז לא בדקתי ורציתי לדעת מה קרה...

KsesWes

New member
לי ידוע סמים והתקף לב ואז הוא נחנק

מהקיא שלו משהו מטורף

maxbass

New member
........

א) לענות לי על השאלה המקורית שבשרשור. ב) שתתחברי לאיסיקיו מתישהו שאני נמצא שם. תודה

KsesWes

New member
חומד שמתי אותך על ויזבול

וחוץ מזה לא הבנתי את השאלה

maxbass

New member
אז ככה:

מה זה עוזר אם את מתחברת פעם בשבוע וכשאת עושה את זה אז זה לפנות בוקר... אני הולך לישון יותר מוקדם, לי יש אוניברסיטה:( והשאלה שלי הייתה: הרי בסוף השיר האחרון (sermon) בדיסק של drowning pool יש כזה קטע שהוא אומר איזה כמה שורות הפוך.. ז"א הוא הקליט איזה משפט או שתיים ואז שם אותו הפוך בסוף השיר, כך שבשביל להבין מה הוא אמר צריך לנגן את השיר הפוך... אז מה הוא אומר שם?!

KsesWes

New member
אני ממש לא מבינה בלהקה הזו

אני מניחה שאין דרך לבדוק את זה

thepunk

New member
me ... to the rescue

אוקי, מה שאני הייתי עושה לוקח את השיר (נניח יש לך אותו כ-mp3) והופך אותו ל-wav לא צריכה להיות בעיה, כל תוכנה עושה את זה כמעט יש לך WAVE אתה לוקח אותו, מעביר אותו במערכת לינארית עם פונקצית תמסורת במינימום פאזה .... (לאנשים אחרים שהם לא מקס ... נא להתעלם) נניח שאין לך כזאת (ואני מניח שאתה כבר יודע שמה שאמרתי עכשיו הוא די שטות) .... קח את ה-WAVE ופתח אותו ב-SOUND RECORDER שבא עם WINDOWS תמיד נראה לי קוראים לתוכנה soundrec אתה פותח את זה, ואיפהשהו יש שם אפשרות להפוך אתה הופך ושומע את ההתחלה אני בטוח שיש דרך יותר פשוטה אבל אני לא מאמין בדרכים פשוטות

maxbass

New member
אכן שטות:)

אני גאה בעצמי על זה שהבנתי את מה שאמרת:) אהמ... אין לי כח להתעסק עם זה, פשוט שיארתי שאנשים ידעו פה.. guess not:(

maxbass

New member
אתה סגור על זה../images/Emo35.gif

כאילו, זה לא משפט ששווה להתאמץ להקליט אותו הפוך..... וגם איך שהוא אומר אותו (הפוך אמנם), הנימה לא מתאימה לזה.... מאיפה המידע

למעלה