drorzi

red cars

New member
drorzi

אני מצטער אם פגעתי ברשותיו של מישהו ואני מתנצל בפני כולם על דברי. פשוט,הדרך שהצורה שהם פונים אליך מעלה את הסעיף ומתייחסים אליך שלא כמו בארצות הברית שקודם אומרים לך תודה שעצרתבכלל באדיבות ולא כמו רוצח

red cars

New member
אילן תקן אותי אם אני טועה!

כאשר שוטר אותך כי נסעת מהר לפני הקנס, אתה צריך לשלם לו על זה שהוא נאלץ לעצור אותך 200 $ מקווה שלט עצרו ולא יעצרו אותך אף פעם

אילן די

New member
אני מתקן

לא, זה לא נכון. אגב אם כבר הזכרת - אז כן עצרו אותי. חשוב לציין שאני בדרך כלל נוסע מהר (בגבולות האפשר, אני שומר מרחק כרוני) ויש לי בליינדר באוטו אבל בפעם שעצרו אותי פשוט לא שמתי לב שנסעה אחרי ניידת. בארה"ב בניגוד לארץ - שוטר יכול לעצור אותך על סמך המהירות שמופיעה אצלו בספידומטר וזאת בגלל שבניידות משטרה מותקנים ספידומטרים מכויילים ומדוייקים. על סמך זה הוא עצר אותי. כמובן שאפשר ללכת לבית משפט ולהכחיש אבל זה מילה שלך מול המילה של השוטר.

red cars

New member
drorzi תודה

בעיקר מה שניסתי להגיד לכולם שאני עברתי ואני עדיין קצת עובר בעקבות כל הבאלגנים "זעם כבישים" דבר שהועלה בפורום בהתחלה ונובע מעצם צורת נהיגה של מישראלים וכן אני לא מכליל את עצמי בזה שכן תאונות הנ"ל יכלו לקרות לכל אחד ואחת מאיתנו ואני מקווה שלא ייקרו לאף אחד ואני באמת משתדל להתעלות על עצמי בכל הכוח באיכות הנהיגה שלי ובבטיחות של אלה מסביבי כמה שניתן לעשות זאת על הכבישים בארץ . אני משתדל מאוד להתאפק בתגובות כלפי צורת נהיגה של אלה אלה שלא מאותתים ושאני חושש מהם . drorzi תודה בזכות הערות שלך החלטתי להתוודות על הדברים שאמרתי.

השדא של השכן ירוק יותר?

´בארצות הברית אומרים לך תודה שעצרת..?´ למתי המידע שלך נכון? כי עד כמה שאני יודע, בארצות הברית, אם עוצרים אותך, ואתה מוריד את הידיים מהההגה, או מנסה לצאת מהרכב, אז לשוטר יש זכות לאיים עליך בנשק, ואף יותר מזה.

אילן די

New member
מעשה שהיה כך היה

לפני כ-4 שנים הייתי כאן בטיול. ונסעתי עם ידידה מלוס אנג´לס ללאס וגאס. למי שמכיר, זה כביש די ישר שהרבה מאד שוטרים אורבים בו. לאחר שעתיים של נהיגה, הבחנתי בניידת בצד הכביש, האטתי (גם ככה לא נסעתי מהר) אך בכל זאת השוטר סימן לי לעצור (נסעתי בקמארו אדומה ופתוחה ושוטרים אוהבים לעצור מכוניות ספורט פתוחות) לשנינו זו היתה הפעם הראשונה ששוטר עוצר אותנו, אז פשוט ישבנו באוטו והמתנו. השוטרים יצאו מרכבם כששוטר אחד עומד בשטח המת מאחורה בצד ימין של הרכב עם אקדח שלוף ומחפה על ידידו שניגש אלי לחלון ומבקש ניירות. הניירות (אז דרכון ורשיון ישראלי) היו בכיס הז´קט הפנימי שלי אז פשוט הכנסתי את היד בעוד היד השניה פותחת את הז´קט ושלפתי את הדרכון. כשהרמתי את המבט ראיתי אקדח מכוון לי לפרצוף. הרמתי את הידיים כדי שהשוטר יראה שאין לי אקדח ביד אלא רק הניירות. בכל מקרה בסוף השוטר הסביר לי שכאן כשעוצרים אותך, אתה צריך לשים ידיים על ההגה. אם אתה צריך לשלוח יד לכיס, אתה צריך לומר לו שזה מה שאתה הולך לעשות, אחרת תסיים עם אקדח בפנים כמוני

red cars

New member
הם עושים זאת כהגנה עצמית (מראש)

כי שם מטורפים אבל בכל מקרה עד שתשלחאת היד להוציא את הניירות הם יהיו יותר אדיבים מאשר מרצה מכובד בארצנו . בזה אני בטוח . ובכל הקטע של הנירות זה קטע בן אדם שצריך לעשות משהו חריג לצורך הענין הוא יהיה מנומס ויבקש להוציא אותם .שלא כמו שוד רוצחים למיניהם ולכן הזהירות הרבה שלהם.

למעלה