DRORZI כדאי לך לשמור על BE ROO

red cars

New member
DRORZI כדאי לך לשמור על BE ROO

שהיא לא תשאיר לך אבק מעורבב עם עשן של הגלגלים. ראיתי נדלקתי (אבל אני לא אחטוף אותה פשוט ! כי תיעלם לפני שאניע את האוטו) לדעתי אתם זוג יונים טייסים רציני אתם צמד חמד תשמרו על עצמכם וחד על השני. red cars אוהב בחורות עדינות כמו BE ROO אבל התוספת של נהגת מרוצים זה מעל ומעבר למה שיכולתי לצפות.

sronis

New member
אני לא יודע אם זה סתם חוסר טקט או

שזו בעצם מחמאה גדולה... שאני אתחיל עכשיו להגיד כמה שדני G חתיך וכמה שאני נמשך לריכוז של זרזיר?
רוני, אל תדאגו, סטרייט לגמרי, אבל מאוד משועשע

עתיד18

New member
אני יכול להגיד דבר כזה, ידידה שלי

בת 18 ראתה את התמונה של דני (אני חושב באחד מאתרי הקארטים) ושאמרתי לה שאני מכיר אותו, היא כמעט הכתה אותי כדי שאכיר לה אותו, לבה נשבר !! כששמעה שיש לו חברה ואני רציני !! עתיד - שאפילו היה מוכן לתת לדני את הקורולה, כתחליף לקארט מספר 10 שהחבר´ה מתפוז גנבו (דרור אם אתה מוחק את זה, אותך לשיר !!)

red cars

New member
מה מצב אחי נהנתי אתמול פצצות

הצלחתך קצת להצמיד את הקארט לכביש כי ישלך מסה אני פצפון והקארט פשוט עף .

עתיד18

New member
לא הבנתי, זה שהקארט שלי

היה צמוד לכביש זה יתרון או חסרון ? כי ככה או ככה יש לי תשובה
אם אתה טוען שזה יתרון, אז מה תגיד על זה שדני קל כנוצה (שלא כמוני) והוא עדיין תותח על וטיל בלתי מונחה ואם זה חסרון, אז מה תגיד על זה שעשיתי זמנים שלא נופלים מכמה וכמה קלים ממני ?
אין משמעות למשקל (יש משמעות אבל בנתניה היא זניחה) מה שנהיגה נכונה תוסיף שום משקל לא יוריד

sronis

New member
טוב טוב להרגע, מה זה פורום פו"פ?

אני בטוח שדני יכול להסתדר יפה מאוד בעצמו (כאן מגיעה בדיחה על חשבונו של דני שאני לא כותב אותה כי הוא יהרוג אותי אבל בטוח שדני יודע יפה מאוד למה אני מתכוון) רוני

red cars

New member
drorzi מה קורה איתך היום תן לי

עדכון בסיבות 15:00 כי אני רוצה לצאת עם כך לקראת 17:00

© DrorZi

New member
אני אישית כנראה לא אגיע אבל

כל שאר החברה מגיעים.
דרור זי.

למעלה