dror ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

red cars

New member
dror ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

איפה "אפסי " שלנו חיפשנו אותך על אף שידענו שלא תבוא פגשנו את דני G וחברתו האיטלקיה (145) היה נחמד לראות את כל הבלאגן רק שבאו משטרה והרסו החגיגה גם באצטדיון וגם בראשון היה חלש משהו אבל גם ככה היה נחמד מאוד. red cars מבקש אישור מדני G ו DRORZI רייס בין הבנות בעלותיהן של הXSI ו 145

Crusader

New member
לדני G!!!!!!!

מי זאת החברה האיטלקיה שלך, במקרה קוראים לה ונסה (vanessa) או אליזבת? רוני, אגף ראש החקירות לחברות איטלקיות

sronis

New member
זה פורום מ-כ-ו-נ-י-ו-ת

לא פורום "חיי המין של דני G" (ועכשיו מגיעה בדיחה שאני לא אכתוב כי דני יהרוג אותי) רוני, כמה בדיחות טובות מתבזבזות כאן...

© DrorZi

New member
מה המשטרה עשתה השבוע ../images/Emo35.gif

כי הם בד"כ לא באים ליותר מנוכחות...
דרור זי, רייס הינה מילה לא חוקית בפורום ו/או אנחנו בכלל לא עושים מירוצים אחד כנגד השני אלה כל אחד מול מגבלותיו הוא (ורכבו)

red cars

New member
לא להתעצבן בקשר לר...... ם אסור !

אין לי שום כוונה אפילו בצחוק שיקרה לאף אחד מהצמדים שישנם פה. שישמרו על עצמם גם בלי קשר.

be_roo

New member
RED, תשתדל לא לפתוח הודעות

חדשות בכל פעם, אלא לשרשר להודעה קיימת בנושא.

red cars

New member
כמו שלא שיר שרתי אני דואג לכם

דבר ראשון. ולא השתתפתי וטוב שככה כי פשוט היו פאדיחות (לנטרה אוטומטית) לגבי המשטרה לפני שהגעתי לקניון הזהב תודות לגולפיסט ששיפר ואמר שיש פשיטה ואז הגיעו עוד כמה קוראדו ושות´ וסעו משם לעשות עיקטוף או משהו המקום אחר.מעבר לכך המשטרה עמדה בצד רחוק ולא עשו כלום עד שיצאו 4 אופנוענים ויצאו קצת אחריהם .לה אני לא יודע. ועד שהגעתי כבר כל המטורפים האמיתיים נעלמו אבל לגבי השאר נשארו די הרבה והיו כמה דברים נחמדים אבל כשרציתי לרדוף אחרי גולף,טולדו החדשות דיזל שתי אגזוזים והקליאו ספורט היפה אחרי כמה פניות וחיתוכים שלהם הם נעלמו וחזרתי לחיפה

למעלה