DropBox - מי מכיר?

DropBox - מי מכיר?

אם מישהו שולח לי קישור ל-Dropbox שלו ואני רוצה לראות את הקבצים... אז בזמן שאני מנסה להתחבר לספרייה או לקישור ששלחו לי ה-Dropbox בודק כמה מקום יש בתיבת ה-Dropbox ** שלי **.
אם בתיבה שלי אין מקום בגודל של הקבצים שיש בספרייה הוא לא מאפשר לי לראות את הקבצים.

האם פספסתי משהו? האם יש דרך לעקוף את זה? כלומר, פשוט לראות מה יש בספרייה.

זה בניגוד לדוגמה ל-Google Drive. שם אני פשוט יכול להיכנס לקישור ולראות מה שאני רוצה ללא קשר למקום שיש אצלי ב-Google Drive.

לא ברור מה ההגיון... מעבר להגיון המסחרי של DropBox

nisso167

Member
מנהל
נסה להתנתק זמנית מחשבון הדרופבוקס שלך -

כלומר סגור את יישום הסינכרון דרך מנהל המשימות. כמו כן התנתק דרך הדפדפן ככה שדרופבוקס לא "יזהה" אותך ונסה לגשת אל הקישור ששלחו לך.
או לחלופין במידה ואתה משתמש בדפדפן נוסף כזה, שאתה לא נוהג להיכנס דרכו לדרופבוקס, אז הדבק את הקישור לשורת הכתובות ונסה לגשת לקבצים הרצויים.
ובאשר להתנהגות דרופבוקס, אז להם ולאלוהים הפתרונים...

תודה על העצה אבל...

אחרי שהתנתקתי מהכל וברגע שאני לוחץ על הקישור שקיבלתי ה-DROPBOX מבקש לעשות LOGIN ואז... שוב הסיפור חוזר כמובן.
אולי לא הבנתי את כוונתך?

תודה אבל... לא מצאתי את התשובה לבעייה שלי

תקן אותי אם אני טועה... הם מדברים שם על לינק של share only
זה מה שקיבלתי, עדיין הדרופ-בוקס מבקש שיהיה לי מקום
האם את/ה יודע/ת היכן אפשר לשאול שם שאלה? לא מצליח למצוא שם את המקום בו אפשר לשאול שאלה את הקהילה...
מרוב אפשרויות עזרה לא מוצאים שם את הדבר הכי פשוט... היכן לשאול שאלה. מצאתי רק אפשרות לשאול את צוות התמיכה במייל. אבל זה בטח לוקח כמה ימים לקבל תשובה. תודה.

HelpSupport

Active member
להבנתי ...

שיתוף מלא מחייב כניסה לתוכנה עם המשתמש שלך - shared folder
שיתוף שכזה פותח בחשבון שלך את התיקיות המשותפות ומתבצע סינכרון - לכן שיתוף שכזה מחייב שלמשתמש שלך יהיה מקום לבניית החלקים שבשיתןף.
שיתוף לקריאה בלבד מאפשר הורדת קבצים למחשב שלך ללא צורך בהפעלת התוכנה -
read-only shared links.

למעלה