יש לך מושג אם אפשר להוריד כלי רכב דומה ל2004 ומאיפה אפשר להוריד אותו כי יש לי בעיה עם האתר הזה אני לא מצליח להוריד שום קובץ לפחות הם לא נותנים רוצים שאני ארשם במחלקה ראשונה עלק
ב FS2002 Miscellaneous בDOWNLOADS אני די בטוח שהיא תעבוד גם בFS2004 יש עוד רכבים ברשת . בכל מקרה מומלץ בחום לנסות את הרכבים בדרכים הרריות. בגמייקה ישנם שבילים לא רעים בהרים אבל גם במקומות רבים אחרים.
לטייל בין המטוסים ולא רק לטוס אני אוהב לראות את תנועת המטוסים בנמל ניסיתי לחפש משהו ל 2004 בחינם שיהיה אפשר להיות פקח במגדל אבל ללא תוצאה אני עכשיו רוצה ללמוד לשחק בחדרים גדולים ברשת לא ללמוד פשוט להצטרף תודה רבה אני אחפש גם אני הורדתי פעם מטוס מנייר רק זה ממש דפוק היה כי אתה לא שולט עליו רק הרוח ואתה יכול להזיז אותו ממש ממש קצת
מסויימים אין מספיק כח לעלות בשיפועים ,גם השליטה במורדות לא פשוטה. ומה שלא הולך בכח הולך ביותר כח . המרצדס וויטו למשל בLINK המצורף טיפס בשבילים רבים שהותיאו את היגואר מחפש את הירידה.
למישהו יש קישורים שעובדים שיש שם מוניות אוטובוסים ורכבי שירות של הנמל היה מזה מזה מגניב אם היה במשחק רכבי שירות וכאלה שעובדים בנמל ונושאים כמו AI מטוסי זה היה כל כך מגניב בכלל אם היו צוותי קרקע וכל זה ונוסעים ועוד ועוד ועוד הבנתי שיש חלק להורדה כולל מדרגות שמתחברות למטוס אבל בתשלום