Dress to Kill - אופנת IRIT

efeinsch

New member
Dress to Kill - אופנת IRIT

למרות דעותי הנחרצות כנגד כל תופעת בר רפאלי, אני חושב שיש פה סרטון קצר, קליט ופוגע בול. מסר ברור וחד, ביצוע נכון שגם מציג את הקולקציה והסגנון של המעצבת, בר רפאלי (לטוב ולרע - עניין של טעם), סאונד שמשתלב בכל העסק, והרי לכם אחד הסרטונים היותר מוצלחים לטעמי שרצים בימים אלו.

latrin

New member
העתקת קונספט גסה ומרושלת

בסוף שנות התשעים יצא קמפיין פרינט מבריק בקונספט זהה - אבל איזה הבדל בקריאייטיב.הנה, תראו

TIC

New member
אחד מקמפייני הפרינט

הטובים בכל הזמנים. TIC.

pulse11

New member
בר המגושמת, עקומה ומביכה

איך לעזאזל לא עלו על זה בליהוק? אם לאפנת אירית יש החלטה להשתמש אך ורק בבר - אז עדיף ללכת על הפלסטיק שבה ולא על הצד הבלתי-גמיש ומגושם לחלוטין. אה, לא שזה קשור אבל היא גם לא יודעת לעשות רוורס. מזל שהיא לא נמצאת פה הרבה.

johny_abola

New member
לא יודע מה איתכם

אבל פעם ראשונה שהסתכלתי על בר והיא עשתה לי את זה. בדרך כלל היא שקופה - חסרת כל נשיות וסקסיות, אבל הפעם הצליחו להוציא ממנה משהו, ויותר שום דבר לא יהיה אותו הדבר (לפחות אצלי). לא ברור למה - אבל יש בפרסומת הזו משהו. קטן, חלש, אבל משהו. אם אתם מכירים את המושג "פונקטום", אז זה זה.

mc80

Member
קודם כל בר היא הדוגמנית "על" היחידה

שלנו כמעט בארץ, וכל מפגש איתה הוא מעניין ומסקרן. שנית, זו פרסומת אופנה יוצאת דופן מהכלל בתחום הזה ובר לפחות מפעילה את עצמה ומציגה תבגדים מעבר להליכה על מסלול, מה שהופך את התדמית של עירית לאקטיבית ולא סתם בגדים יפים. שלישית, לבר יש בעיית תנועה. היא לא רוקדת היטב ולקח להם זמן על הסט ללמד אותה מה לעשות. וזה יצא לא רע בסהכ. מה עדיף? שוב פרסומת סטייל בושם שחוזרת על המנטרה הסקסית השקטה שלא אומרת מילה??? נמאס. בר ועירית הביאו אותה בקצב, גם של המסך. כל הכבוד. אגב, הקטלוג של עירית לעונה החדשה הוא בקונספט אחר לגמרי שמחזיר עטרה ליושנה כמו שאתם אוהבים כדי שלא תתבכיינו.

dreadlox

New member
מישהו אמר העתקה?

הסלוגן Dress To Kill מגיע היישר מקמפיין של חברת האופנה הבריטית Wallis. להבדיל, הביצוע הבריטי מבריק. השראה או פלגיאט?

היי גיא

הו גיא.. ממממ... עוד טיפה קצת יותר הרבה יותר הו..... כן, גיא ככה אני אוהבת אותך חשןף והרבה הרבה מאד ערוצשתיים בברייק שלי ושימשהו כבר יעיף משם את בר!

למעלה