DREAMLOVER

eranmc

New member
DREAMLOVER

רק רציתי להגיד שזה שיר ממש מעולה וכשיו אני נזכרתי שהכרתי אותו לפני WITHOUT YOU משמע אני מעריץ משנת 1993
עמרי אתה יכול לתרגם אותו?

omris

New member
היית בן 7! איך הכרת אותה אז?../images/Emo8.gif ו

כן .. בשמחה .. בקרוב עם עוד כמה

roimc

New member
לא קשור לגיל

אני מכיר את מריה עוד מהקליפים של האלבום הראשון. וחוץ מזה האחיות שלי היו רואות MTV נון-סטופ כל היום מאז שיש לנו כבלים, 1991 אז הכרתי כמעט הכול אבל אני לא יודע מה עם ערן ואיך הוא הכיר את זה

MissPop

New member
אני מ-90 בערך שיצא VISION OF LOVE

הייתי בת הממממממממממ 11, 12 :) איזה זקנה אני

roimc

New member
חחח

ושימי לב איך מי שהיה מספיק גדול בזמנו עדיין זוכר למריה את התלתלים והגבות. לא יישכחו לה את זה בחיים ח

MissPop

New member
LOL

זה מה שכתבתי לכם בצ´אט איך נתנו לה לצאת ככה מהבית, הייתי מתה מבושה במקומה פשוט אסון טבע

לימבו

New member
הגבות היו מזעזעות

אבל היא היתה כוכבת, אין ספק (לא שעכשיו היא לא... אבל אז היתה לה גם מין תמימות כובשת) אני חושב שהשיר הראשון של מראייה שממש אהבתי היה Love Takes Time(כן, גם אני מהזקנים). הייתי אטום ל-Vision Of Love , נראה לי שזה בגלל שהוא היה מלא זמן מקום ראשון ו"חסם" איזה שיר אחר שמאד אהבתי

MissPop

New member
חחחח

LOVE TAKES TIME בין השירים שאני אוהבת :) אני לא זוכרת האמת שירים אחרים באותה תקופה

eranmc

New member
זהו שיש לי בוודיאו אני חושב ב

FIRST VISION קטע שמראיה אומרת שהמפיקים לא ידעו מה לעשות עם הגבות מטאטא שהיו לה. ויש לי כתבה שנקרעה קשות שמראיה זכתה לגבות הסקסיות של העולם (יחד עם עוד אחת במעריב לנוער או ראש1).

MissPop

New member
אני זוכרתשהיא דיברה על זה בMTV

הייתה תוכנית שקראו לה AUDIENCE WITH MARIAH CAREY והיא סיפרה שזה היה לה פדיחה ושהשיער נדבק לה לצפרוניים מרוב כל התכשירים ששמו לה בשיער LOL

roimc

New member
ערן

ץסרוק את הכתבה הזו גם אם היא בחלקים ומאיזה שנה היא בערך?

eranmc

New member
היא פיצית, תזכיר לי אחר כך

כי אני זז לשעתיים ככה וחוזר.

eranmc

New member
תודה עמרי!

ועכשיו אני נזכר גם בקליפ EMOTIONS אבל לא משם ההיתי מעריץ!!! יוו מראיה גידלה אותי מגיל 7. ולפני זהבה
אני גם נזכר שניסתי לחקות את הרקדנים בקליפ.

KING OF POP

New member
חחח

עד 1997 לא ידעתי מי זאת מריהא בכלל, עד שהיא הוציאה תשיר HONEY.

למעלה