DREAMLOVER ב-VH1
E eranmc New member 29/9/02 #2 איזה טיפשוני אני לא הקלטתי מהשניות הראשונות שוב... ושידרו את זה כבר איזה 10 פמעייפ ואף פעם לא הצלחתי להקליט.
איזה טיפשוני אני לא הקלטתי מהשניות הראשונות שוב... ושידרו את זה כבר איזה 10 פמעייפ ואף פעם לא הצלחתי להקליט.
E eranmc New member 29/9/02 #10 משהו מוזר מוחק הודעות שלי או לא מעלה, עם תמונה. בכל אופן אני לא כושי, שלחתי לך כבר תמונות, ותמונה ההיא מגיל 13 היא הכי כהה שלי. אני בכלל משתכנז
משהו מוזר מוחק הודעות שלי או לא מעלה, עם תמונה. בכל אופן אני לא כושי, שלחתי לך כבר תמונות, ותמונה ההיא מגיל 13 היא הכי כהה שלי. אני בכלל משתכנז
D DROR HAMAS New member 29/9/02 #11 דיי לריב תימנים!../images/Emo54.gif מה קרה אמא לא הכינה ג´חנון השבת?
R roimc New member 29/9/02 #15 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח וערן אתה כן כושי ! בטוח כושי ולא לבן. DON´T BE ASHAMED.
E eranmc New member 29/9/02 #12 משהו מוזר מוחק הודעות שלי או לא מעלה, עם תמונה. בכל אופן אני לא כושי, שלחתי לך כבר תמונות, ותמונה ההיא מגיל 13 היא הכי כהה שלי. אני בכלל משתכנז
משהו מוזר מוחק הודעות שלי או לא מעלה, עם תמונה. בכל אופן אני לא כושי, שלחתי לך כבר תמונות, ותמונה ההיא מגיל 13 היא הכי כהה שלי. אני בכלל משתכנז
D DROR HAMAS New member 29/9/02 #13 דיי לריב תימנים!../images/Emo54.gif מה קרה אמא לא הכינה ג´חנון השבת?
E eranmc New member 29/9/02 #14 חח איזה מגניב לשנינו יצא כפול ואנ ורועי לא רבים, ובטח ובטח לא בפורומים, רק מתי שהם באים אלינו אני מרביץ לו. ואמא לא הכינה ג´חנון אולי שנה
חח איזה מגניב לשנינו יצא כפול ואנ ורועי לא רבים, ובטח ובטח לא בפורומים, רק מתי שהם באים אלינו אני מרביץ לו. ואמא לא הכינה ג´חנון אולי שנה
R roimc New member 29/9/02 #17 חחחחחח דרור עזור לי למצוא פיתרון הילד מתבייש במוצאו... מה לך עשו כשהתכחשת לקרבה לסדאם?
E eranmc New member 29/9/02 #18 זה בגלל רועי, הוא מבייש את האומה סתם לילה טוב אחי, אחיותי וכל הטרקטוריסיטים למיהם *אפשטי*רועי*אפטשי+חJJה*
זה בגלל רועי, הוא מבייש את האומה סתם לילה טוב אחי, אחיותי וכל הטרקטוריסיטים למיהם *אפשטי*רועי*אפטשי+חJJה*