dream theater

Vsilver NJ

New member
dream theater

רק לפני כמה ימים התוודעתי ללהקה המ-ד-ה-י-מ-ה הזאת. ועכשיו מעניין אותי... מה אתם חושבים עליה? תנתחו קצת את הסגנון, ספרו לי מה אתם יודעים, סתם מעניין אותי. אולי יתפתח מזה דיון על רמה. אני, ג´ודית.

hubash

New member
a change of seasons

השיר הנ"ל ללא ספק הטוב ביותר שלהם. חוץ מזה אין להם שירים שמתעלים על עצמם יותר מדי

A Pig in a Cage

New member
נכון

באמת שיר מעניין מאוד, למרות שבד"כ Images & Words ו Scenes לוקחים לו את כל התהילה (אבל גם הם טובים). גם Metropolis pt.1 הוא שיר נחמד, אבל chane of seasons באמת טוב

gregovihs

New member
איך Falling Into Infinity ?

שווה לקנות? יש לי ארבע דיסקים שלהם ואני מת עליהם Greg

Nanook

New member
שווה מאוד

כל הדיסיקם שלהם מעולים חוץ מהראשון שאל תקנו אותו הוא חרא!

A Pig in a Cage

New member
../images/Emo5.gif

ממש ממש לא! Falling הוא גרוע, וגם Awake. הדיסקים שכן טובים הם אלה שהופכים אותם למיוחדים ולא לעוד להקת מטאל מעצבנת, וזה הדיסק הראשון שהוא מאוד מאוד טוב, וגם האחרון ו Seasons. לדעתי שאר האלבומים הם פשוט זבל! הלהקה התחילה בתור להקת בוגרי בארקלי והיתה מאוד טובה, ואז התדרדרה לכיוון המיינסטרים המטאלי, ורק באלבום האחרון הם חזרו לקו המקורי שלהם

epitaph

New member
גם לדעתי Awake הוא גרוע...

יחסית למה שדרים מסוגלים,אין בו הרבה רגש...

yoni162

New member
לדעתי...

awake, images and words הם ממש אלבומים טובים. ב-awake ג´ון פטרוצ´י (לדבריו) החליט לקחת כיוון "כבד" יותר, כמו שאפשר לשמוע בשירים Lie ו-The Mirror, אבל בתכלס, האלבום הזה הוא בן הטובים שלהם. למרות זאת, אם יש לך מספיק, יצא להם עכשיו דיסק משולש מההופעה בניו יורק , Scened from New York, מומלץ.

kevinkeyboard

New member
סדר הדיסקים

זה הדרוג שלי לדיסקים שדרים הוציאו עד עכשיו לא כולל הופעות וסינגלים: 1)images and words - הדיסק הזה הוא לדעתי ללא ספק הדיסק הטוב ביותר שלהם עם שירים כמו metropolis ,another day,pull me under,אבל האמת שכל השירים ממש טובים. וכמובן בדיסק הזה רואים את גדולתו של אחד הקלידנים הטובים בעולם KEVIN MOORE המלך!!! 2)scene from a memory - הרעיון של הדיסק מדהים, גם שירים גדולים כמו: overtrue1928,one last time,fatal tragady וגם מילים עצומות. הדיסק נכתב כמעין מחזה(די מעניין דרך אגב) בהקשר לשיר metropolis. 3)change of seasons - בדיסק הזה יש את היציריה הגדולה ביותר של דרים a change of seasons ועוד כל מיני covers ללהקות שדרים הושפעו מהם/אוהבים כמו pink floyd ,zeppelin 4)when dream and day unite - הדיסק (הרשמי) הראשון של הלהקה דיסק חביב למרות שהזמר הקודם של דרים מתעלל בשומעים בעזרת קולו הצווחני. שירים מומלצים :the ytse jam,the killing hand,afterlife 5)awake - לדעתי נפילה או מעידה איך שתרצו...פשוט ניסיון לא מוצלח לעשות אלבום כבד או שסתם לא נפלה עליהם המוזה, למרות שהמון אומרים שזה הדיסק הכי טוב של דרים אני ממש אבל ממש לא מסכים שיר ממולץ(לא סתם זה שיר אחד בלבד):space dye vest 6) falling into infinity - לצערי לא שמעתי אבל אני קונה אותו עוד כמה ימים מידע כללי לבקשתך: סגנון הלהקה הוא רוק פרוגרסיב וחבריה הם: ג´ון פטרוצ´י - גיטרה ג´ורדן רודס - קלידים ג´ון מיונג - בס מייק פורטנוי - תופים ג´ימס לברי - קול מקווה שעזרתי

epitaph

New member
הסגנון הוא מטאל פרוגרסיב

ובקשר למה שכתבת על Awake וI&W אני מסכים איתך.

למעלה