סדר הדיסקים
זה הדרוג שלי לדיסקים שדרים הוציאו עד עכשיו לא כולל הופעות וסינגלים: 1)images and words - הדיסק הזה הוא לדעתי ללא ספק הדיסק הטוב ביותר שלהם עם שירים כמו metropolis ,another day,pull me under,אבל האמת שכל השירים ממש טובים. וכמובן בדיסק הזה רואים את גדולתו של אחד הקלידנים הטובים בעולם KEVIN MOORE המלך!!! 2)scene from a memory - הרעיון של הדיסק מדהים, גם שירים גדולים כמו: overtrue1928,one last time,fatal tragady וגם מילים עצומות. הדיסק נכתב כמעין מחזה(די מעניין דרך אגב) בהקשר לשיר metropolis. 3)change of seasons - בדיסק הזה יש את היציריה הגדולה ביותר של דרים a change of seasons ועוד כל מיני covers ללהקות שדרים הושפעו מהם/אוהבים כמו pink floyd ,zeppelin 4)when dream and day unite - הדיסק (הרשמי) הראשון של הלהקה דיסק חביב למרות שהזמר הקודם של דרים מתעלל בשומעים בעזרת קולו הצווחני. שירים מומלצים :the ytse jam,the killing hand,afterlife 5)awake - לדעתי נפילה או מעידה איך שתרצו...פשוט ניסיון לא מוצלח לעשות אלבום כבד או שסתם לא נפלה עליהם המוזה, למרות שהמון אומרים שזה הדיסק הכי טוב של דרים אני ממש אבל ממש לא מסכים שיר ממולץ(לא סתם זה שיר אחד בלבד):space dye vest 6) falling into infinity - לצערי לא שמעתי אבל אני קונה אותו עוד כמה ימים מידע כללי לבקשתך: סגנון הלהקה הוא רוק פרוגרסיב וחבריה הם: ג´ון פטרוצ´י - גיטרה ג´ורדן רודס - קלידים ג´ון מיונג - בס מייק פורטנוי - תופים ג´ימס לברי - קול מקווה שעזרתי