Dream Theater

A Pig in a Cage

New member
Dream Theater

בדיוק סיימתי לשמוע בפעם האלף ומשהו את Scenes from a Memory ואני עדיין לא מבין מה קורה שם בסוף! כל העלילה ברורה לי לגמרי (אני מקווה) עד השיר האחרון. למיטב הבנתי המהפנט מעיר אותו בתחילת השיר ואז יש קטע שירה של הדמויות מהעבר (אם הוא העיר אותו כבר אז איך הן שרות?) ואז הוא נכנס הביתה ושומעים את הטלויזיה ברקע (יש קשר בין החדשות לעלילה?). הוא סוגר אותה, מתיישב על כסא נדנדה (שומעים חריקות) ומקשיב בטייפ למשהו (מה זה?). ואז - אז הקטע הכי מוזר - מישהו אומר "Open your eyes Nickolas", למרות שהוא כבר אמור היה להיות ער עוד מתחילת השיר! ואז שומעים צרחה ואחריה רק רעש סטטי. מה זה? מה קורה פה?? שברתי את הראש כבר יותר מדי פעמים בניסיון להבין מה רוצים ממני, נעזרתי במומחים (טוב לא בדיוק מומחים, אבל נגיד) ואין לי שום מושג. מישהו יודע???
 

ed547

New member
אולי המהפנט העיר אותו בצורה לא טובה

והוא גרם לו לאיבוד קשר עם המציאות שהוא לא יכול לחיות בה? ראיתי משהו דומה בגולשים בזמן.. בכל מקרה כבר די נמאס מהאלבום ומהלהקה למען האמת..
 

ed547

New member
אולי המהפנט העיר אותו בצורה לא טובה

והוא גרם לו לאיבוד קשר עם המציאות שהוא לא יכול לחיות בה? ראיתי משהו דומה בגולשים בזמן.. בכל מקרה כבר די נמאס מהאלבום הזה ודי מהלהקה..
 

Zed off

New member
הפרש של 7 דקות? כזה עוד לא ראיתי...

יכול להיות שאתה משתמש במודם 2400?
 

ed547

New member
עוד לא חיית עד שלא ראית את המחשב

שלי..
אני מוריד שירים אז כתבתי תגובה ואיזה 5 דקות העמוד נטען ואז נזכרתי שאני רוצה לתקן משהו בהודעה(די שטותי בעצם אבל לא משנה..) וכך נוצר הפרש ה-7 דקות הזה.. מה אפשר לצפות ממודם 56k?
 
למעלה