dream theater

kanabis34

New member
dream theater

אין פשוט להקה מצויינת סוף כל סוף לקחתי מחבר שלי את הדיסק שלהם scenes from a memory דיסק פשוט ענק

wiz

New member
אממ...

קודם, אל תבין אותי לא נכון... זה דיסק מעולה, אבל יש אחרים שאני אוהב יותר, כמו: Images & Words - המועדף עליי... Falling into infinity Awake - דגש על טכניקה...

דרים.....

Images & Words באמת טוב אבל גם סינס פרום א ממורי מעולה וגם שכחתם את A CHANGE OF SEASONS שזה לדעתי הכי טוב שלהם

JOE KALIBER

New member
הבעיה איתו....

שזה קאברים... אני לא יכול ממש להשתתף בדיון כי אני מכיר רק את אימג´ס אנד וורדס ואת צ´יינג´ אוף סיסנס.... ואגב יש שיר שעיצבן אותי טיפה באימג´ס אנד וורדס TAKE THE TIME

wiz

New member
מה ???

זה שיר מעולה! וגם המילים! ובקשר ל- A change of seasones... גם אני לא מת עליו, והוא בהחלט לא הדיסק הכי טוב שלהם... כמובן שיש את הרצועה הראשונה, שהיא הישג ענק מבחינת נגינה ושירה (23 דקות של גאונות...) אבל שאר השירים הם בסה"כ קאברים, שלא משקפים את הסיגנון האמיתי של דרים... אני גם לא אוהב קאברים האופן כללי...

Oribius

New member
מה ?

כל ה COVERS שנעשו בדיסק CHANGE OF SEASONS הם מקור השפעה ישיר למוסיקה של דרים עוד בתקופה שהיה להם סולן אחר .........

wiz

New member
אבל...

המילים לא של דרים, הלחן לא של דרים, וזה בסה"כ קאבר... אני מעדיף לשמוע חומר מקורי, עם "המצאות" חדשות של הלהקה, במקום לשמוע שיר של להקה אחרת (לא משנה כמה יפה הוא יכול להיות...), כאשר הלהקה שמנגנת היא על תקן של תוכי... זאת דעתי, זכותכם לא להסכים.

נכון שיש הרבה קאברים אבל....

הטראק הראשון ענק פשוט עצום וגם הקאברים הם מאוד "דרימיים" כאלה שינוי גדול מהמקור

למעלה