dream theater

gatinho

New member
dream theater

יש מישהו שהולך לאחת ההופעות של דרים באירופה בקיץ הקרוב?

yonia3334

New member
כנס לפה...

http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=1749 התשובות לכל השאלות :)

מורנא007

New member
הבמה של דרים

נראת פי 3 גדולה יותר מהבמה של קנזס. טיסה נעימה ושתהנו בהופעה.

jordan rudes

New member
כן באמת תהנו

הלוואי שהייתי בארץ והייתי טס איתכם אבל אולי סיקסקילר יטוס איתכם ויספר לי איך היה
ח"ח על האירגון ועל המטרה

Rudess

New member
תודה לג'ורדן ומורנא007

:) ג'ורדן, תגיד לסיקסקילר שידבר איתי אם הוא מעוניין לבוא.

מורנא007

New member
פסטיבל בשבדיה

דרים יופיעו עם להקות רבות בפסטיבל בשבדיה ב- 10 ליוני השתא. בין הלהקות אפשר למוא את: KANSAS (US), DREAM THEATER(US), STATUS QUO (UK), STYX (US), MAGNUM (UK), NAZARETH (UK), LANA LANE (US)... נראה די מבטיח לחובבי הרוק (לא רק מתקדם).

jordan rudes

New member
אם כבר פסטיבל אז בלגיה

שם חוץ מדרים יופיעו: IRON MAIDEN, SLAYER, SLIPKNOT, SYSTEM OF A DOWN, YNGWIE MALMSTEEN, DIO, ACCEPT, HELMET, IN FLAMES, LACUNA COIL, MASTODON, SUICIDAL TENDENCIES, PAPA ROACH, ALTER BRIDGE and many others) (בלי שום קשר לפרוג כמובן)

jordan rudes

New member
חוץ מזה שמעתי משהו על סיבוב הופעות

עם אנגרה שזאת צריכה להיות הופעה גדולה בפני עצמה אבל עם דרים....

Rudess

New member
שמעת נכון

הם מחממים את DT ב-3 ההופעות שלהם באיטליה , להקת החימום השנייה היא LABYRINTH.

Rudess

New member
עזבו אתכם פסטיבלים

AN EVENING WITH DT זה הכי שווה. למרות ש-DT הם אחת מלהקות ה-HIGHLIGHT בפסטיבל, משמע שייתנו הופעה של שעה וחצי, זה עדיין לא משתווה כמו לראות 3 שעות הופעה שלהם , בפורמט של EVENING WITH :)

epitaph

New member
למה לעזוב מפסטיבלים...

יש יופי של פסטיבל היפים בגרמניה, מביאים לשם אחלה להקות, חלקן פרוג וגם אלה שלא פרוג בשובחות ביותר. מישהו רוצה לבוא?

RamiSun

New member
נחמד, ליין-אפ אבל לא משהו עדיין

אם יהיה שינוי מהותי, אולי אני.......

epitaph

New member
לא משהו?

רק בשביל Manfred Mann, Love, Ten Years After, Moustly Autumn, Anekdoten ואיי-קיו זה כבר שווה, ליין-אפ הרבה יותר טוב משל נירפסט, לא?

giloni

New member
תגיד לי אתה בסדר?

Ten Years after לא משהו? Arthur brown לא משהו? למה, כי זה לא פרוג?? כחובב פרוג אני מודה ומתוודה שהייתי נותן הכל (כמעט) כדי שתהיה שביתה פתאומית באוניברסיטאות ואוכל לנטוש את הסטודנטים שימשיכו להלחם בממסד ולטוס ללונדון לראות את Cream עם הקטטרים על הבמה!! מוכן אפילו לשלם לספסרים 500 פאונד בשביל זה! וגם בשביל פרוגיסטים יש שם חומר לא רע עם השבדים, בעלי ההשכלה הבריטים ואלה שעבורם כל הזמן זה סתיו (סטרובס לעניים - אני קורא להם, אבל גם זה משהו). אם אתם יכולים - סעו. פרוג או לא פרוג. יקי

למעלה