DREAM THEATER

PsiChO

New member
DREAM THEATER

לאחרונה שלחו לי שיר של dreeam theater שנקרא Take the Time שיר ענק! ממש נדלקתי על השיר והסגנון ואני לא מכיר עוד שירים שלהם להוריד... יש לכם אולי המלצות לשירים שלהם בבקשה? פסיכי*לוקח את הזמן (איזה משחק מילים משעשע...)

JUVENTINI

New member
יש לי המלצה ...

תוריד את כל הדיסק ! זה בין הדיסקים הטובים שנעשו ... IMAGES & WORDS

JUVENTINI

New member
:) טוב נו ...

אבל אין לי אינטרנט בכבלים ... פשוט יש לי 99 שקל בחודש בל מקרה .. או משהו כזה .. אז אני מנצל את זה ומוריד כל הזמן שירים .. :) תנצל כל שניה ..

PsiChO

New member
גם לי יש אבל אין לי קו פרטי

איך יתקשרו אליי? אני לא יכול לחסום את הקו לכל הזמן...

Mind_Thief

New member
טוב אני משער שזה פשוט נדרש אז..

לי יש קו שהוא רק של אינטרנט אז אני כל היום מחובר מוריד פרקים של סימפסון ותמיד בחשבון של בזק הם אומרים לנו כמה היינו תריכים לשלם אם לא היה את אותו 99 מבורך וזה משהו בסביבות ה2500...איך בדיוק חיינו לפני?

erlich

New member
לי יש...

אינטרנט כבלים. ותנו לי להגיד לכם משהו. בהורדות, גלישה, ותשלום, אין ספק, הוא הרבה הרבה יותר טוב. אבל, אלה מפה שיש להם את האי סי קיו שלי ויצא להם לדבר איתי, שמו לב שאני מתנתק כל הזמן, זה לא בשליטתי, וזה קורה לי רק עם האי סי קיו, לא יודע למה זה, וזה ממש ממש מרגיז. בנוסף אי אפשר לשלוח לי קבצים באי סי קיו, אלא אם כן אתם מהישוב שלי. יש לנו רשת בישוב וכולנו מחוברים אל מחשב מרכזי שמקשר אותנו למחשב אחר שמקשר אותנו לאינטרנט, וכל זה במחיר מציאה של 40$ בחודש (כמבן ללא הגבלת זמן וכו`...), רוחב פס מדהים, אני מוריד קבצים במהירות שרובכם יכולים רק לחלום עליה, אני בבוקר (ימי חול) מסוגל להוריד במהירות של 70K ובד``כ המהירות היא 30-45, נמוך זה 20. אבל האי סי קיו הזה פשוט מעצבן! מישהו פה מבין אולי קצת במערכות כאלה (לפחות יותר טוב ממני) ואז הוא יוכל להסביר לי? תודה, ארז. נ.ב. אני לא מוריד מנפסטר את רוב השירים כי שם אני צריך להיות תלוי במהירות של אחרים שהיא בד``כ איטית כלומר אני מורד במקסימום של 20 אז אני מעדיף להוריד מאתרים. למישהו יש אתר טוב בשבילי?

flowr..

New member
כל שיר מ-``Scenes from a memory

אבל אם כבר להיות ספציפיים- אז ``Finally free`` זה שיר טוב.

Funeral_Drum

New member
דראכן דרים

אני אישית לא הייתי ממליץ על סינס פרום אה ממורי.. אלבום בעייתי מבחינתי, אז אל תיקח אם יש לך מבחר. אני מאוד ממליץ על awake זה דיסק ממש טוב משם הייתי בוחר את lie כשיר די בולט, וכמובן כמובן space dye vest. שירים מעולים מאלבומים אחרים שלהם: change of seasons metropolis part I יש גם בנאפסטר סולו של ג`ון פטרוצ`י (הגיטריסט) וסולו של מייק פורטנוי (המתופף) ויש גם אחד לקלידן ואחד לבאסיסט אבל הם לא מעניינים. shine

JUVENTINI

New member
הורדתי את הסולו

של פטרוצ`י ... הוא ענק ! הוא רק מוכיח שהוא באמת הגיטריסט הכי טוב בעולם (מיותר לציין שרק אחרי ג`ימי ...)

למעלה