Dream Theater + Yes Tour

RamiSun

New member
Dream Theater + Yes Tour

אני חושב שכל הכבוד ל Dream שמחממים את Yes במסע ההופעות משותף בארצות הברית!!!! זה יפה שדרים להקה מאוד מצליחה ומובילה בג'אנר של הפרוג-מטאל, נותנת כבוד ללהקה מדור המיסדים של הרוק המתקדם. וזה לא טרוויאלי ויוצר מצבים מענינים שצעירים שבאים לראות את דרים נחשפים לפרוג הישן והטוב משנות השיבעים. שמעתי כבר על כמה ישראלים שהיו בהופעות הללו והאמת שאני די מקנא. נראה לי שהסבירות שהטור יתרחב לאירופה הוא אפסי, ומבחינתי לראות את הלהקה שעליה גדלתי מופיע יחד עם להקה שאני היום מאוד אוהב ומעריך היה יכול להיות איזו שהיא סגירת מעגל. נו שויין.

זה קצת להיפך

להקת יס נותנת כבוד לדרים ת'יאטר, ולא להיפך...... יס לא מושפעת מדרים, אבל ההיפך הוא נכון.

RamiSun

New member
ברור,

זה שיס נותנים להפ לחמם אותם, זה כבוד לדרים וזה אומר משהו. אבל התכוונתי שמבחינתם של דרים , שהם מצליחים ומוערכים וממלאים הופעות בשם עצמם, ובדרך כלל להקות אחרות הן אלו שמחממות אותם, רצונם לחמם את יס במסע הזה מהווה אקט של כבוד כלפי יס. חחח וברור שיס לא יכולה להיות מושפעת מדרים בכל דרך שהיא...אלא אם ג'ון אנדרסון במסעותיו המיסטיות עם האל.אס.די והסיפרות האזוטרית, ביקר בעתיד בעצם...........מי יודע......

RamiSun

New member
אגב רציתי להוסיף

שדרים אמרו בפירוש שהם ישמשו כלהקת חימום באופן חד פעמי בקרירה שלהם ורק ל-YES מכיוון שיס מהווה מקור השפעה עיקרי עליהם.

מורנא007

New member
היה לי רחוק

הם הופיעו ביום שלישי במינפוליס (6 שעות נסיעה). כנראה שאראה את קיף אמרסון בסידר רפידז ואת קליפורניה גיטרה טריו בחודש הבא.

למעלה