Dream theater - Scences from נשמע מעניין, חמוד....
R Rudess New member 14/1/05 #3 הקרנה של LIVE AT BUDOKAN תיערך ביום רביעי הקרוב,19.1.05, ב-BB PUB בראשל"צ בשעה 22:00 בערב. הפאב נמצא ברחוב ז'בוטינסקי 65 פינת כצנלסון, ובחזית הבניין יש בנק הפועלים ופיצוצייה. CARPE DIEM SIEZE THE DAY
הקרנה של LIVE AT BUDOKAN תיערך ביום רביעי הקרוב,19.1.05, ב-BB PUB בראשל"צ בשעה 22:00 בערב. הפאב נמצא ברחוב ז'בוטינסקי 65 פינת כצנלסון, ובחזית הבניין יש בנק הפועלים ופיצוצייה. CARPE DIEM SIEZE THE DAY
R RamiSun New member 14/1/05 #4 או באנגלית... http://www.dreamtheater.net/news_fanclubs.php#ytseisrael
F Fairona New member 14/1/05 #6 רבים אומרים שזהו האלבום הטוב ביותר שלהם. מצאתי אותו כאחד האלבומים היותר טובים לדרימרים מתחילים. זה ו-Falling Into Infinity
רבים אומרים שזהו האלבום הטוב ביותר שלהם. מצאתי אותו כאחד האלבומים היותר טובים לדרימרים מתחילים. זה ו-Falling Into Infinity
E epitaph New member 14/1/05 #8 מסכים איתך... I&W ה האלבום להתחיל איתו, אני התחלתי איתו, אני אישית לא חסיד גדול של דרים אבל האלבום הזה הוא עדיין בין שלושת הראשונים של דרים מבחינתי.
מסכים איתך... I&W ה האלבום להתחיל איתו, אני התחלתי איתו, אני אישית לא חסיד גדול של דרים אבל האלבום הזה הוא עדיין בין שלושת הראשונים של דרים מבחינתי.
Y yonia3334 New member 14/1/05 #9 לדעתי... זה תלוי מאיזה כיוון אתה בא, אם מישהו בא מכיוון המטאל אז נראה לי ש-AWAKE יותר מתאים, אם מכיוון הפרוג אז באמת אימז'ס וסינס יותר מתאימים.
לדעתי... זה תלוי מאיזה כיוון אתה בא, אם מישהו בא מכיוון המטאל אז נראה לי ש-AWAKE יותר מתאים, אם מכיוון הפרוג אז באמת אימז'ס וסינס יותר מתאימים.
R Rudess New member 15/1/05 #10 תראה אני אישית לא באתי מתחום הפרוגרסיב, ושמעתי ראשון את I&W. לדעתי זה וסינס הם האלבומים שיכולים לדבר להכי הרבה אנשים ולמצוא מכנה משותף הכי גדול.
תראה אני אישית לא באתי מתחום הפרוגרסיב, ושמעתי ראשון את I&W. לדעתי זה וסינס הם האלבומים שיכולים לדבר להכי הרבה אנשים ולמצוא מכנה משותף הכי גדול.
R RamiSun New member 15/1/05 #11 אני התחלתי עם סינס ולדעתי סינס הוא הכי סימפוני שלהם, אני חושב שמי שבא מכיוון הפרוג הסימפוני, יהיה לו הכי קל לתחבר לסינס. אבל אין חוקים בדברים הללו
אני התחלתי עם סינס ולדעתי סינס הוא הכי סימפוני שלהם, אני חושב שמי שבא מכיוון הפרוג הסימפוני, יהיה לו הכי קל לתחבר לסינס. אבל אין חוקים בדברים הללו
ש שיר דויטש New member 15/1/05 #13 אני כנ"ל ולדעתי Scenes הוא פשוט האלבום הכי טוב והכי מגובש, כך שכנראה הוא עדיף.