Dream Theater - Octavarium

Rudess

New member
Dream Theater - Octavarium

Dream Theater have completed work on their 8th full length studio album entitled "OCTAVARIUM" which is tentatively set for release through Atlantic Records on June 7th, 2005. The track listing is as follows: The Root Of All Evil The Answer Lies Within These Walls I Walk Beside You Panic Attack Never Enough Sacrificed Sons Octavarium Dream Theater's 2005/2006 World Tour will kick off on June 10th in Sweden with a leg of European Festivals and select headlining shows which will then be followed by a North American leg throughout July/August as part of a "package" tour with several other bands TBA very soon.....

גדול..

אלבום חדש!! ענק /m\ אני לא יכול לחכות ל7 ביוני שם מגניב Octavarium גם כמה מהשירים - The Root Of All Evil נשמע משהו טוב. SDOIT היה אלבום מס' 6 של דרים ת'יאטר והיו בו 6 שירים TOT היה אלבום מס' 7 והיו בו 7 שירים ו OCTAVARIUM הוא מס 8 ויש בו 8 שירים. יכול להיות ש THESE WALLS זה החלק השלישי וההמשך לthe glass prison \ this dying soul?

Rudess

New member
אכן גדול!!!

גם לי יש הרגשה משום מה ש- THESE WALLS זה החלק החדש מתוך ה-12 חלקים של תהליך הגמילה מאלכוהול שמתוארים כבר מאז AWAKE. מעניין גם אם יהיה קטע אינסטרומנטאלי.

Disposable Hero

New member
אותי יותר מעניין אם יש סיכוי קטן

שהם יגיעו אלינו פעם אחת בחיים להופעה קטנה....מה אתם אומרים!?

Rudess

New member
אותי זה לא מעניין

כי אנחנו נוסעים לראות אותם בכל מקרה בחו"ל. אם מוחמד לא בא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד. העניין של הופעה של DT בישראל , נטחן עד דק. מי שרוצה לראות אותם, שייסע לחו"ל.

zambush

New member
מה שמעניין יותר ../images/Emo73.gif

מה שמעניין יותר זה האם האלבום יהיה רדוד כקודמו, או שמא יצליח להתעלות על עצמו ולהשתוות לרמה של 6DoIT. וגם מעניין מהו אורך הקטעים והאם יש שם קטע של 20 דקות ומעלה

Rudess

New member
הכל עניין של טעם

TOT לא אלבום רדוד בכלל, הוא פשוט יותר מטאלי מקודמיו, יש כאלה שאהבו זאת ויש כאלו שלא. אצל דרים כל אלבום שונה מקודמיו, לכן זה טפשי להשוות את זה לכל אלבום אחר. אבל אני רגוע, כי כל עוד רודס בלהקה, רק דברים טובים קורים שם, ושיתוף הפעולה בינו ובין פטרוצ'י פשוט נהדר. אורך הקטעים עדיין לא ידוע, וגם לא ידוע אם יש קטע אינסטרומנטאלי או לא. מה שבטוח, שיהיה קטע המשך של 12 שלבי הגמילה מאלכוהול.

kurush

New member
לדעתך, תזכור

לדעתך TOT לא רדוד בכלל. לדעתי - הוא איום ונורא באופן יחסי לדרים ת'יאטר וגם באופן אבסולוטי. אני אישית את האלבום החדש אוריד לפני שאקנה - את 80 הש"ח האלו אני יכול להוציא על משהו אחר אם אני לא אראה שיפור ניכר.

RamiSun

New member
בסופו של דבר הכל עניין של טעם

אני את TOT אוהב. בואו נחכה ונראה מה תאטרון החלומות ירקחו לנו הפעם..... בנתיים אותי הם לא אכזבו.

Rudess

New member
לדעתך , תזכור

איום ונוראי הם מילים ששיכים ללקסיקון התיאורים של האלבום BE של POS אולי ולאלבומי הסולו של קווין מור המאוס, או כמו שאמרו ב-AMG על BE : YOU GIVE PROG A BAD NAME. אני אישית את האלבום החדש אקנה ולא אוריד, כי יש להקות שפשוט לא מורידים את האלבומים שלהן, ודרים ת'יאטר היא אחת מהן! שיפור ניכר? השיפור בדרים מתרחש כל הזמן ובעיקר מאז שרודס בלהקה, ומור לא.

kurush

New member
שוב, לדעתך

הנטיה שלך להביע את דעתך כאילו היא תורה מסיני גורמת לך להשמע כמו ילד בן שבע. אי אפשר לנהל דיונים מתורבתים ככה.

Fatach

New member
מכה מתחת לחגורה!

Be אדיר!!! ואני אישית קונה את Octavarium, ומוריד אותו בזמן שהוא נשלח אליי בדואל

ekrakov

New member
אין כמו מור

חבל שכאשר עזב את דרים התחרפן.. האלבומים עם מור(IMAGES,AWAKE) הם לפי דעתי יצירות אומנות.. וגם SFAM בנוי על METROPOLIS1. לפי דעתי רודס הרס את דרים.. הוא מנגן עם טכניקה אדירה והוא פשוט ווירטואוז אבל איפה הרגש??? השירים הפכו (לפי דעתי) למשעממים, מושכים תזמן ובלי רגש.. 6DOIT דיכאוני ומשעמם לפי דעתי וTOT בכלל מחקו בשבילי את מה שאהבתי בדרים המיתולוגי.. איפה הימים של AWAKE ו - IMAGES???? ניראה לי האלבום החדש לא ישנה הרבה בכתיבתם.. כי אם רודס שם אני יכול לשכוח מדרים... חבל מאוד... טוב שיש את הפרויקטים של לבריי ... דרים תילמדו ממנו זה לא נמרך, מעניין, מרגש, יפה, ומתחדש... ממליץ בחום על הפרויקט ה-3 של לבריי.. שילוב של מטאל, אלקטרוניקה, פרוג, ובלאדות חמודות... .

Rudess

New member
אין כמו רודס

בלה בלה בלה.... כשמישהו לא יודע לנגן אז הוא נדבק למושגים כמו רגש,FEEL. קווין מור לא מגיע לקרסוליים של ג'ורדן רודס, רודס הרבה יותר טוב ממנו, הן בטכניקה והן ב-FEEL. תן למור לנגן את הסולואים של רודס או את הסולואים של עצמו על מקלדת של 88 קלידים כבדים והאצבעות שלו יקבלו ישר ניוון.... לא פלא שמעריץ כמוך של מור נדבק למושג הרגש, כי זה הדבר החיובי היחיד אולי שיש למור. בכל מקרה לרודס יש הרבה יותר רגש ממנו וגם כמובן טכניקה, אל תשכח, שכדאי להיות קלידן טוב, יש יתרון אם אתה פסנתרן טוב, ומה לעשות שלפסנתרנים יש רגש כנראה :) אז אל תקשקש שטויות שלרודס אין רגש, זאת סיסמא ריקה מתוכן. רודס הרס את דרים? הם רק התקדמו והשתפרו בזכותו, לך תשמע CHROMA KEY יא מור-בוי. כמו שאתה מדבר באמת כדאי שתשכח מדרים, כי אתה באמת לא מבין את המוסיקה שלהם כנראה ולא מעריך אותם מספיק. כנראה גם שאתה לא מבין מה זה פרוגרסיב, אם אתה משמיץ ככה אלבום כמו 6DOIT. במקום לקשקש באינטרנט על מור ורודס, תנסה לשפר את התפקידי קלידים שלך בסטורמי אטמוספיר. יפה ששמעת את הפרויקט החדש של לברי, אני לא, כי הדיסק עדיין לא יצא, מקווה שתקנה את הדיסק אם אהבת את מה שהורדת באינטרנט.

Rudess

New member
ועוד משהו

תצא מהמנטרה הזאת, שאתה ועוד כמה נכבדים שרויים בה: "מי שטכני אז אין לו FEEL"... ברגע שלנגן יש טכניקה גבוהה,אוטומטית זה עושה אותו לחסר FEEL? קח את פטרוצ'י ורודס, שניהם נגנים עם טכניקה גבוהה ביותר, אך גם עם המון FEEL, וזה גם בין היתר גורם לשיתוף הפעולה הפורה ביניהם, שלוקח את דרים ת'יאטר לפסגות חדשות!

ekrakov

New member
להרגע!!

מה ישר בעצבים?? סה"כ אמרתי את דעתי בנושא.. ןאתה הגבת בצורה די מוגזמת.. מה זה קשור לנגינה שלי אני לא מבין, זאת דעתי בסה"כ.. תלמד לקבל דעות של אחרים ולהגיב יותר בעדינות.. ברור שזכותך לא להסכים.. אך יש לי גם זכות להביע את דעתי. מה אתה מערב את סטורמי בזה אני לא מבין.. ואם דיברת על הלהקה., אז מור גרם לי לרצות ללמוד לנגן בקלידים.. ובגלל זה נוצרה הלהקה שלנו ( השיר SPACE DYE VEST גרם לי לרצות לנגן בקלידים.. ולפני לא ניגנתי) ואם יש לך להגיד משהו בנושא הנגינה הגרוע שלי אז ניראה לי זה לא המקום.. ואם אתה כזה מבין גדול בנגינה אז אני יעמוד בתור לשיעורים שלך.. ותמיד אני אשמח לשמוע הערות, טיפים, וכדומה בנושא.. אבל זה לא אמור ליהיות קשור למור וחס וחלילה לא ברודס.. לגבי הפסנטרנים- אני מה זה חולה על הדיסק" THE EVENING WITH... רודס שם פשוט מדהים ופשוט ענק.. כן הוא פסנטרן ענק.. אבל פסנטר וקלידים זה דבר שונה.. 2 עולמות שונים.. כמו גטרה קלאסיט וחשמלית ואפילו הרבה יותר.. ולא אמרתי שהוא קלידן גרוע.. הוא ענק.. פשוט אני לא אוהב את הכתיבה שלו.. ולא אמרתי שאם יש טכניקה אין פיל... את זה אף פעם לא אמרתי.. פשוט לפי דעתי חסר לי משהו בקטעים של רודס (פיל לא פיל תיקרא לזה איך שבא לך) וגם הקטעים בשירים של דרים כאשר הוא יצתרף נעשו ארוכים יותר מידי.. יש סולוים ארוכים מידי לפי דעתי.. ויש חזרות רבות.. אפשר היה לקצר בהרבה את השירים היותר חדשים של דרים.. ובמקום לכתוב עוד כמה שירים.. זאת רק דעתי.. אני לא ישכח את דרים למרות שניראה לי גם את האלבום החדש אני לא יאהב.. חוץ מרודס יש שם ענקים אחרים כמו לבריי , פורטנוי, מיונג ואפילו פטרוצי הטכני.. לגבי 6DOIT. זה אלבום טוב ובמיוחד השיר 6DOIT.. אבל הוא מדכא אותי ואני לא יכןל לשמוע את הדיסק ברציפות יותר מפעם אחד כמו האלבומים הקודמים.. וגם הוא לדעתי מרוח מידי.. אפשר היה לקצרו ןלהוסיף שירים.. אתה כבר לא מגן על TOT.. זה אומר משהו.. חחחח .. בלי להעליב.. אל תיקח את זה שוב אישית ואני אשמח לשמוע הערות לגבי הנגינה שלי.. תודה מראש!!... DONT WORRY BE HAPPY ..

Rudess

New member
תרגע

פסנתר וקלידים זה בכלל לא דבר שונה, ואם אתה לא מבין זאת, כנראה שיש לך בעית הבנה. פסנתרן טוב יכול להיות קלידן טוב, אך קלידן טוב לאו דווקא יכול להיות פסנתרן טוב. סולואים ארוכים? חזרות רבות? חביבי, זה פרוגרסיב בין היתר, אם זה מפריע לך אז תשמע פאנק, שירים של 3 אקורדים ו-2 דקות כל שיר. להגיד מראש על אלבום שעוד לא יצא ואין ממנו אפילו דגימות שלא תאהב זה גם לא מובן, מילא שמעת משהו מהאלבום הזה ולא אהבת, תן צ'אנס. 6DOIT, הוא אלבום שיותר מורכב מאלבומים אחרים של DT, כנראה שבגלל זה קשה לך לשמוע אותו, כי טכנית ומבנית הוא לא קל לעיכול. אני לא צריך להגן על TOT, זה דיסק מצוין בפני עצמו שמדבר בפני עצמו. לא לוקח שום דבר אישית, עניתי לגבי מה שהפריע לי בהודעה שלך, כי אתה לא הראשון שזורק את הסיסמא, "לרודס אין FEEL"... CARPE DIEM SIEZE THE DAY

למעלה