(Dream Theater - Octavarium (Cover

iz666

New member
נ.ב

למי שלא מאמין שילך לאתר של מייק פורטנוי וייראה שם. מזכיר לי קצת פינק פלויד...

Gregor Power

New member
וואי, עטיפה חמודה!

אני אוהב את הצעצוע המשרדי הזה. במיוחד כשאני סוף סוף יודע איך הוא עובד. :)

RamiSun

New member
אם יש קשר בן העטיפה למוזיקה....

ואני מעריך שיש איזה קשר ושמנסים בעטיפה להעביר את האווירה של האלבום בדרך כלל... אז הצבעים הבהירים הללו מאוד מזכירים לי את העטיפה של A Change Of Seasons וזה נותן תקווה....כי אני מאוד מעדיף את האלבום החדש של דרים באווירה הזאת.

epitaph

New member
איך זה עובד?

פיסיקה של כיתה י'...ואגב, רק אני שמתי לב שאין שום איזכור למספר הנחמד שמונה בעטיפה? איפה כל הרמזים הנסתרים, המשמעויות העמוקות בלירה?

yonia3334

New member
אההה...

כמו שהוזכר במקום אחר, 4 כדורים X ציפורים 2(שבמרכז הכדורים ) = 8 ואולי זה לא זה...

epitaph

New member
ואולי זה...

ואולי זה 36, שזה ה36 מיליון עלי עשב שמופיעים בתמונה, בשורש, כל זה תכפול בשתיים (שזה הציפורים) ותחסר ארבע (שזה הכדורים). וואלה, גם זה יוצא שמונה, אני בשוק! בחייך, מחפשים לי שטויות בכל חור...

Gregor Power

New member
מסכים עם רמי

זה משדר אופטימיות (משמע- פחות מטאל. ואני חושב שרודס אמר את זה באחד הראיונות שיצא לי לקרוא), ואולי הצעצוע המשרדי מרמז על עבודה שנעשית. אגב, זה לא פיסיקה של כיתה י', אלא של כיתה י"א, אני מבקש. חוק שימור תנע (ירד במיקוד, אגב).

epitaph

New member
שנים שלא נגעתי בחומר הזה.. ../images/Emo120.gif

חבל בשביל מי שעושה את הבגרויות, הדבר היחיד שיותר קל מזה בבגרות בפיסיקה זה כל נושא האופטיקה...

אהרן ה

New member
היה לי פעם

את הדבר הזה (יש למישהו שם לזה?) ואני ממש אוהב את זה. לא יודע לאיפה זה נעלם. באמת מזכיר קצת עטיפות של פינק פלויד רק יותר מהוקצע ונראה כמו איזה פוסטר שיווקי...

מורנא007

New member
בבקשה

Tough Midget

New member
אם כבר אז מטוטלת ניוטון

אבל אני די בטוח שזה לא השם האמיתי. בכל אופן, שיר, קרעת אותי! :) ויש לי שאלה: איך זה שהשם שלך אדום? ואני חושב שיש גם אנשים עם שמות ירוקים...

למעלה