DREAM THEATER-AWAKE

misformetallica

New member
DREAM THEATER-AWAKE

כזה אלבום גאוני!!!!!!! ועכשיו שאלה:לפינק פלויד יש מאין אלבום אוסף(נראה לי שזה אוסף)שעל הכריכה מופיעים פסלים מאיי הפסחא,איך קוראים לו ואיזה שירים יש שם?

misformetallica

New member
כן

תודה! משום מה זכרתי פסלים מאיי הפסחא..................

EnchantedS

New member
מה הסגנון של dream theater?

כי שמעתי הרבה פעמים את השם שלהם, אבל בחיים לא שמעתי שירים...

epitaph

New member
זה זהה כי כתבת את זה אותו הדבר...

מבחינת הפרוג מטאל או פרוג, זה שונה, בדיוק כמו שיש בפאנק כמה תתי סגנונות, ככה גם בפרוג, זה שקשה לך להתמודד עם זה זו כבר בעיה שהיא כולה שלך...

sharzoe

New member
נכון, אבל מבטאים את זה אחרת....

אוקי, "קשה לך להתמודד עם זה?!" בוא'נה מזה הרגשיות הזאת, בשבילי זה אותו דבר כי אני לא מבינה גדולה במוסיקה הזאת (בלשון המעטה), "בעיה שכולה שלך" - שוב אתה נסחף- אמרו לך פעם שאתה תיאטרלי? תאמין, יש בחיים דברים שבאמת קשה להתמודד איתם, וזה לא אחד מהם. אז קח את ההתקפה שלך למקום אחר, שם זה מעניין את מיהו.

epitaph

New member
אני רגשי?

ותיאטרליות קשה להעביר דרך הודעות בפורומים, מצד שני לפי ההודעה שלך את רואה עוד דברים שלא ממש נמצאים שם אז אני לא מתפלא. בקשר ל"התקפה" שלי, את אמרת משהו, אני הגבתי לך כי חשבתי שזה לא נכון, בדיוק כמו שבהודעה אחרת שלך תיקנת מישהו אחר לגבי אימו וניאו אימו בפאנק, זה על אותו משקל. אם את חשה שזו תקיפה אז זו כבר בעיה, ושוב פעם, שלך.

epitaph

New member
ועוד משהו...

אם את לא מבינה גדולה במוזיקה הזאת אז למה בכלל הגבת מלכתחילה?

dirty boots

New member
אני דווקא ממליץ.

אומנם אני לא הכיר מכיר ממש את הלהקה לעומק, אבל שווה לשמוע את Scenes From A Memory:Metropolis Part 2, שהוא דיסק מעולה.

epitaph

New member
תראה, אני אישית לא ממש מתחבר אליהם

אבל כן אהבתי את האלבום Images & Words שלהם, גם נראה לי שכיום הוא במחיר די זול גם ברשתות הגדולות. ובכלל, גם אם לא ממליצים זה לא אומר שלא שווה לבדוק, לך תדע, אולי תאהב למרות שאחרים לא אהבו, זה מה שיפה במוזיקה, לכל אחד יש טעם שונה, כל אחד מחפש משהו אחר במוזיקה. מקסימום תוריד כמה שירים, תראה אם אתה אוהב ואם כן אז תקנה אלבום או משהו בסגנון.

למעלה