dream theater למרות שמיצינו

Corpral Clegg

New member
אני מסכים עם האיש

האתר mitkadem.co.il די איכותי מבחינת המידע שם. ולדעתי צודק בהגדרות שלו. אם תסתכל בלהקות שהוא שם תחת קטגוריית פרוגרסיב תראה שהאיש יודע מה זה פרוגרסיב, ואם הוא שם את דרים, אז ראוי להתייחס ברצינות. דבר נוסף- מטרופוליס 2 רק הוא בעיניי הופך אותם לפרוגרסיב על רמה. כשאני שומע את האלבום הזה, זה כמו לשמוע yes במטאל. איכשהו.. ועכשיו נשקו אותי פה. ועכשיו פה.

new_rider

New member
יש לי דעה!

אבל אם לא הקשבת לwiz(שמבין בחומר) וגם לא למנהל האתר רוק מתקדם(שגם מבין מאוד) למה שתקשיב לי??? בכל מקרה זה נכון שדרים הם לא להקת פרוגרסיב קלאסית,אבל בכל זאת לפי דעתי הם כן פרוגרסיב, בגלל ש... - הקטעים שלהם מורכבים מאוד,אין להם מוטיב חוזר(כלומר לא סתם בית,פזמון,בית,פזמון)הם משלבים זרמים מג´אז ומוזיקה קלאסית...אז אם זה לא פרוגרסיב אז מה כן?

Corpral Clegg

New member
יפה אמרת

אממ...יפה אמרת. זה בידיוק מה שהייתי אומר אם לא היו כל מיני מומים מולדים מפריעים לי להתבטא כמו שאני באמת רוצה

a_duck

New member
תיקון...

לא איכפת מדרים בכלל ולא רק ממה שאתה אומר...אני לא שומע אותם ולא ממש איכפת לי אם זה פרוגרסיב או לא... כתבתי את זה כי אני לא אוהב אנשים שקוראים משהו באתר ואז רצים ומצטטים דעות של האנשים באתר ומנסים להראות בזה שהם חכמים או משהו למרות שאין להם דעה מורכבת בנושא...ואני לא אומר שאתה אחד כזה...תבין לבד איך זה קשור... וזה הזכיר לי איזה שיחה עם ילדה נחמדה שחושבת שיש כזה סגנון ADIDAS METAL וההגדרה המוזיקלית שלה לזה היא: "להקות מסריחות" והסיבה לכך שהיא חושבת שהסגנון קיים היא: "מה אתה לא מכיר מטאל האמר הם כתבו שם ככה הם יודעים יותר טוב ממך"...אז זאת דוגמה טובה למישהי שראתה משהו שכתבו בעיתון ורצה לספר לכולם איזה חכמה היא ומכירה עוד סגנון במטאל למרות שהיא בכלל לא יכול הלהסביר למה היא חושבת שיש דבר כזה ונראה לי היא עדיין לא הבינה שההערה הזאת הייתה הערה צינית על קורן...זה כמו להגיד עכשיו שיש להקות שעושות NIKE METAL עם השפעות של VANS METAL כי לפעמים הם לובשים חולצות NIKE עם עלי VANS...

למעלה