Dream Hackers

Mystic Circle

New member
מה שכתבת עם הכספת

מונרו עשה עשרות פעמים. זה אתה שבוחר להתעלם. ושום נחישות. אני לא מנסה להוכיח כלום. רק עונה לטענות שאתה מעלה.

makron2

New member
מוזר מאוד...

למיטב זכרוני אמרת שאין הוכחה פיזית לקיום לא פיזי. "זה אתה שבוחר להתעלם" - אני מעדיף להתעלם כל עוד אין מידע לגביי אנשים אחרים שביצעו את הניסויים האלו "בהצלחה" בסביבה מבוקרת ומתועדת. אני קראתי שפעולות כאלו בוצעו בעבר על ידי אנשים שונים והפיקו תוצאות שונות ומשונות. - לכן אישית נוח לי יותר להטיל ספק מיכוון שאני לא מסתפק במעט,יש לי דרישות גבוהות והנסיון האישי שלי מלמד אחרת.(מנסיוני החוקים זהים לחצלול).

makron2

New member
מה המטרה

מאחורי כתיבת המפות האלה?האם הם טוענים שיש גבולות מסויימים לעולם הזה? מאחר שחוקי הפיזיקה לא תקפים לגביי עולם החלום אז מין הסתם גם גבולות פיזיים חסרים. אני בטוח שהמפות לא היו זהות,אולי דומות מעט,ואני מניח שאנשים יכלו להשפיע אחד על השני בדרכים שונות,מעיקר מכיוון שהם מכירים אחד את השני מנסיבות קודמות(כתיבה בפורום)ז"א עצם העובדה שבן אדם אחד תיאר את המיקומים שלו יתכן והמידע הזו עבר אינקובציה(התבשל קצת)אצל חולם אחר והמוח ייצר אפשרויות דומות עקב המידע הקודם.(זה ייתכן). כמובן שמאחר שהתהליך בוצע בכתיבה בפורום,שכמובן הודעה אחת נשלחה לפניי השנייה.

למעלה