Dream Hackers

Mystic Circle

New member
Dream Hackers

זו קבוצה רוסית שמתעסקת בין היתר בחלומות צלולים. הנה כמה תרגומים לאנגלית של השיטות שלהם. מי שרציני, זה עשוי לעניין אותו. http://dhlab.ru/forum/index.php?topic=160.0 ויש גם את האתר toltecdreaming. דובר אנגלית. יצא אפילו ספר ברוסית עם שעורים בחלומות צלולים. יש לי אותו בבית ואני לומדת לפיו. אבל לצערי רק ברוסית. תחפשו ברשת Dream Hackers. תתקלו בדברים מעניינים. למי שדובר וקורא רוסית - עוד יותר טוב!

makron2

New member
מה הבנתי מכל זה

שזה דיי מוזר לבנות מפה ויזואילת של עולם משתנה. אניי מניח שכל זה ע"מ לקבל צלילות בחלום עצמו,בספר חקר עולם החלומות הצלולים יש הוראות מפורטות כיצד כותבים יומן חלומות וכיצד ממיינים את סימני החלום בצורה יעילה מאוד.

Mystic Circle

New member
זהו שהוא לא משתנה

מתוך נסיון!!! בסוף אתה מגלה שהים נמצא רק מדרום, הרים רק מצפון וכ"ו. יש חוקיות והם גילו שהחוקיות הזו דומה בין רוב האנשים. אני הצלחתי לבנות מפה לפי זה ולנוות לאן שאני רוצה. אני כבר יודעת מה יהיה איפה ואני נתקלת באותם מקומות בדויק כמה פעמים.

Mystic Circle

New member
חבל שאתה לא מבין רוסית

ואין כמעט תרגומים. יש להם ידע עצום. לפחות כול מי שדובר רוסית פה יוכל להשתמש בזה...

makron2

New member
יש אפשרות

שאת פשוט מצפה לראות את אותם מקומות באותו הסידור עקב המידע שקראת(הוא משפיע). אני נתקלתי באותם מקומות עם סידור שונה לגמריי,אין כזה דבר מיקום בחלום צלול,"המיקום" הוא רק חלק מהדימיון והוא משתנה. לדוגמא ניסוי הדלת מוכיח עובדה זו מכיוון שכול פעם שפותחים וסוגרים את הדלת הדברים משתנים בהתאם לצורת המחשבה שלנו,על אותו עיקרון מבוסס סיבוב במקום - מסתובבים עד שהכול מתערבב וכמה שמסתובבים יותר אז חושבים שהשינוי יהיה יותר משמעותי וכיו"ב. לדוגמא נוספת,אם תאמיני שיש מלאכים ששומרים עליך בזמן היום את תתקלי בהם בהקדם בחלומות. = אמונה. זה הבסיס לכול הדתות,הרבה מהם חושבות בצורה דיי יהירה ומציעות מיני "פתרונות" כדיי להתמודד עם המוות. המוח מפסיק לתפקד שמתים,גם אם יש "עולם הבא" מאחר שהמידע מהעולם הזה ישאר בקופסה(במוח)כל מה שייקרה אחריי המוות לא רלוונטי למה שקורה עכשיו,מאחר שכביכול בקיום החדש הכול יתחיל משלב 0

Mystic Circle

New member
אנשים שונים השוו את המפות שלהם

וזה היה דומה. איך זה הגיוני? גם דמיון?

makron2

New member
מה המטרה

מאחורי כתיבת המפות האלה?האם הם טוענים שיש גבולות מסויימים לעולם הזה? מאחר שחוקי הפיזיקה לא תקפים לגביי עולם החלום אז מין הסתם גם גבולות פיזיים חסרים. אני בטוח שהמפות לא היו זהות,אולי דומות מעט,ואני מניח שאנשים יכלו להשפיע אחד על השני בדרכים שונות,מעיקר מכיוון שהם מכירים אחד את השני מנסיבות קודמות(כתיבה בפורום)ז"א עצם העובדה שבן אדם אחד תיאר את המיקומים שלו יתכן והמידע הזו עבר אינקובציה(התבשל קצת)אצל חולם אחר והמוח ייצר אפשרויות דומות עקב המידע הקודם.(זה ייתכן). כמובן שמאחר שהתהליך בוצע בכתיבה בפורום,שכמובן הודעה אחת נשלחה לפניי השנייה.

Mystic Circle

New member
לא בוצעה בכתיבה בפורום

אנשים לא רוצים לעבוד על עצמם. אני מבטיחה לך שאני לא הסתכלתי במפות אחרות לפני זה. אני הבנתי שהראשונים שעשו את זה, עשו את זה בשנות ה-90 בקבוצה שנפגשה לצורך כך. וגם את המפות האלה לא מרכיבים רק אחרי חלומות צלולים, אלה אחרי חלומות רגילים, ככה שאתה לא יודע במה תתקל, ולא יודע בכלל שאתה עושה מפה. הם טוענים שכול אזור בחלום זה dream buble. ואת הבועות האלה צריך לחבר ביחד למפה. כשהם יתחברו, יהיה לך Insighte (ראייה פנימית) של כול החלומות שאי פעם חלמת בחיים שלך. ויש עוד קטע של לאסוף את ה lightness (חלקים מהנשמה שלך) שנמצאים במקומות מסוכנים. יש גם יציאה לעולמות אחרים. ובקיצור לדעת להתמצא בעולם הפנימי שלך. למי שקרא קסטנדה. הפרקטיקה הזאת נקראת Undooing. אתה מרמה את המוח שלך להיזכר. היו לי אינסייטים של חלומות בגלל ציור מקומות במפה. מין טרנס כזה שנמשך שעות ואתה נזכר במאות חלומות. אי אפשר לתאר את זה במילים.

makron2

New member
תמוהה ביותר

את חולמת צלול?כמה חצלולים היה לך בערך?,האם את ראית/יודעת איך חלום נבנה? אולי כדאי לך לקרוא קצת על איך חלום נוצר בכלל,זה רק יועיל. אני גם התכוונתי לכך שאת בונה לעצמך מפה בזמן היום כך שבזמן הלילה העבודה כבר נעשתה.(את משפיעה על עצמך) מז"א נזכרת במאות חלומות,האם זכרת את הפרטים ומהלך של כל החלומות הללו?ואם כן האם כתבת את החלומות האלו או הוספת אותם למפה? בקשר לזה שאוספים חלקים מהנשמה זה כבר יותר מידיי מוזר בשבילי. אם את מכירה בעובדה שמדובר "בעולם פנימי" את אמורה להבין שהחלום הוא שלוחה שלנו.

Mystic Circle

New member
כול החומר הזה כבר ידוע לי

אני לא נוטה להאמין כול כך לצד המדעי. בשבילי לא מדובר רק בעולם פנימי. כן נזכרתי בפרטים ומהלכי חלומות, אך עיקר ב"נוף" והמיקום, כי זה מה שחשוב באמת ולא השיחה. כן אני חולמת צלול. כמה חצלולים היו לי מאז שהתחלתי? המון! אני לא טספור עכשיו את כולם. יצא לי כבר לחלום חלומות אזהרה שהתגשמו ולחלום את העתיד להיפגש עם מישהו שזכר אח"כ את הפגישה ועוד המון דברים. יש לי את כול ההוכחות שאני צריכה בחיים.

makron2

New member
אם יצא לך

לראות בעצמך איך החלום מתחיל אז את בטח יודעת שהוא מתחיל סתאם מכלום,(כתמים במרחב שחור)והמוח שלנו בונה מ"הכתמים" האלה משהו לפי נסיון העבר שלו ובנוסף החלום ממשיך להבנות בצורה מסויימת עקב צורת החשיבה שלנו והצפיות שלנו. ברגע שרואים איך החלום נבנה באופן מודע אין אפשרות להכחיש שמדובר בעולם יציר הדמיון שלנו.

Mystic Circle

New member
אלא אם מדובר בOBE

שמתחיל ממצב של ערות ויציאה מהגוף. אני לא מאמינה שכול חלום צלול זה הקרנה אסטרלית. החלומות הצלולים אכן מתרחשים בעולם פנימי, אבל זה לא אומר שאי אפשר לצאת ממנו. ואצלי החלום אף פעם לא התחיל מכתמים, אלא ממראות שונים שאני רואה כשאני נרדמת. יצא לי לראות בחלומות כמה דברים שבחיים לא הייתי יכולה לדמיין לבד.

makron2

New member
המשך...

את עקשנית,אולי אם היית חווה באופן אישי את בניית החלום היית מוותרת על הקטע של האוביאי.

Mystic Circle

New member
אתה עקשן

בכול האתרים האמריקאים והרוסים אף אחד אפילו לא חושב לפקפק ב OBE ובעולם חיצוני. מלא אנשים כבר נפגשים בחלומות ומסתובבים בעולמות אחרים. ורק אתם פה עדיין תקועים בפרימיטיביות שלכם.

Mystic Circle

New member
רק רציתי להוסיף

אני נפגשתי עם ידיד שלי בחלום. זה הוכחה מספיק בשבילי. הוא זכר ואני זכרתי והשלמנו את הסיפור אחד של השני. פשוט לא היה ספק. יצא שאני "פרצתי" לו לחלום
ואח"כ הוא התגרה בי ועקב אחריי בחלומות הבאים...

makron2

New member
אני אמשיך

להתעלם מכל הנושא של אוביאי בעיקר,כל עוד לא נמצאה הוכחה ע"י כל המאמינים למינהם,הרבה חולמים 0 הוכחות(מוזר) חלומות משותפים זה נושא אחר,האמונה שלי היא שהחלום הוא אני ומתרחש רק בתוכי,כמובן שאת הקיימות של אפשרות כזאת אפשר גם להוכיח או להפריך ע"י ניסויים,מה שעדיין חסר. תני לי הוכחה מוצקת אחת ואני איתך בסירה הרעועה שלך.

Mystic Circle

New member
לא רעועה בכלל

בהתחשב בכל שכמעט כול החולמים בפורומים הרוסים והאמריקאים איתי. איך אני יוכיח לך? יביא את ידיד שלי לפגוש אותך? ומה אם לא תאמין לו. הרי רק שנינו היינו עדים לזה. נניח בפורום אחד יש לך 60 סיפורים על אנשים שנפגשו בחלומות, מה כולם משקרים? כול המאות מקרים שקראתי? כול הדתות והשבטים שטוענים שזה אפשרי. מה אתה לא מאמין לי? איזו סיבה יש לי לשקר? אני לא מאלה שאוהבים להתלהב ולחפש הערצה ותשומת לב. לא יכולות להתקיים הוכחות פיזיות לתופעות לא פיזיות. בכול מקרה, בשבילי מה שמונרו עשה במעבדה זו הוכחה מספיקה.

makron2

New member
נו באמת...

ככה אני חפראוי,הדוגמה של הלינק גרועה מאוד,לי אישית היו התעוררויות כוזבות כל כך אמיתיות שהייתי בטוח שהם המציאות,בגלל זה קוראים לזה התעוררות כוזבת,כי האשלייה היא של התעוררות.תני קצת קרדיט למוח שאחד התפקידים שלו הוא צפי של העתיד לפי מידע קיים. בדרך כלל בחלומות רגילים אנחנו בטוחים שזה מציאות למרות כל ההתרחשויות הבלתי הגיוניות,לפיכך ברור שהמוח יכול להטעות אותנו לעיתים קרובות ובהצלחה מרובה.(עובדה). ברוב הפורומים המרכזיים באנגלית מתייחסים לאוביאי כאל חלום צלול ועדות אישית של אנשים שטוענים שחוו חלומות משותפים היא בסך הכל דעתם האישית(כולל שלך),וכל עוד לא הוכח הדבר בניסויים חוזרים ונשנים הדבר שקול לסיפור ותו לא. אני יאמין אם למשל אם מישהו שזר לך לחלוטין יטמין פתק עם משפט בתוך כספת בביתך ואת תצליחי לשלוף משם תמשפט. כמה פעמים כאלה בנסיבות שונות ואני איתך. למרות שאנ מעריך את הנחישות שלך דיי מיצינו את הקטע,אני אמשיך לפקפק ואת תמשיכי להאמין.

למעלה