DREAM!!!! ושאר חברות הפורום!!

DREAM!!!! ושאר חברות הפורום!!

כתבתי את זה גם בפורום "שמנות ויפות" אבל זה בהחלט נוגע גם לפורום הזה! המון פעמים ישנה הודעה בשם "הנהלת הפורומים מודיעה" שמודיעה על כך שפורום כלשהוא מארח באון-ליין דמות שקשורה בפורום שלו. אולי גם אנחנו נארח מישהו שיכול להיות מעניין לשוחח אותו ולשאול שאלות וכמובן בעל זיקה ישירה לפורום? סה"כ כמו שכבר צוין יש כאן די הרבה אנשים (יחד עם פורום שמנות ויפות מישהו כתב 500 כולל קוראים נסתרים... ) וזה פורום ממש על רמה... אז יאללה.... אגב, אם אתם רוצים דוגמאות? בבקשה: אסתי זקהיים -שמנה ויפה ומצליחה (דמותה מתנוססת מעל המסכים בקדימונים (הנקרא גם פרומו בלע"ז) לסדרה "טיפול נמרץ" בימים אלו) לאה שבת- גם היא שמנה ויפה וזמרת מצליחה... הלאה? אבי מלכה- שהוא מנכ"ל "מתאים לי" ויהיה מעניין פעם אחת ולתמיד לפגוש את הבחור ואם יש למי מכאן בעיה או תלונה להפנות אליו ישירות... אסתריקה - שמנה ויפה בזכות עצמה ומארגנת התחרות "השמנה והיפה", ובהזדמנות זו לשטוח את דעתכם בעד\נגד התחרות הנ"ל... סבטלנה רייקו - מלכת היופי השמנה 2003, בחורה שמנה ויפה ופשוט מקסימה (למי שלא ראה אותה אצל יצפאן... היא פשוט גנבה לו את ההצגה!) עוד דוגמאות?? מנכ"לים של רשתות למידות גדולות, מעצבות בגדים למידות גדולות שייתנו טיפים מבחינת לבוש, מלכות יופי מתחרות השמנה והיפה משנים שעברו ועוד כהנה וכהנה ככל העולה במוחכם... נו, מה אתן אומרות?

DREAM111

New member
היי יוסף אגלה לך סוד קטן ../images/Emo9.gif

בסוף החודש יש אירוח ראשון בפורום "אופנה מלאה"|סדגש" רק תעקוב אחרי ההודעות של תפוז ותגלה את הסוד מי בדיוק יהיה האורח הראשון.

באמת????!!!!!../images/Emo24.gif

וואו לילך!!את פשוט משהו משהו!!! אין מילים...
משקיענית. לא יודע אם יש עוד הרבה מנהלי פורומים שלוקחים את התפקיד שלהם כ"כ ברצינות (ואני מדבר בשיא הרצינות! ) אני אחכה לכך... יוסף שמוריד את הכובע בפניך:
(לפני)
(אחרי)

DREAM111

New member
אוי יוספון אתה רואה לא הלך לי כל כך

לצערי האירוח שהיה אמור להיות בימים הקרובים כרגע נדחה בגלל נסיעת הנציגים לחו"ל. אבל ברגע שהם חוזרים לארץ אנחנו נקיים את האירוח ויהיה אחלה אירוח ראשון.

למעלה