DRD names ?

DRD names ?

ישבתי לי וניסיתי לשחזר את כל השמות שניתנו אי פעם לדרדים.. בנתיים אני זוכר שלושה.. DRD pike 1812 one eye אם מישהו זוכר עוד אני אשמח להתעדכן.. וגם כמה פרטים על השמות האלה ואחרים כמו מי נתן את השם ? למה ? באיזה סיטואציה ? באיזה פרק ? לאיזה לויתן שייך הדרד המדובר וכו' וכו'.. כל מה שתמצאו לנכון אני אשמח לשמוע
תודה מראש.. אורן

kelebrin

New member
DRD!

אם אתה זוכר, בפעם הראשונה שג'ון הגיע למויה, הוא פגע בטעות באחד ה-DRD, כאשר הוא פתח את מכסה החללית שלו. ה-DRD נפגע באחת מ"עיניו" ולכן הוא נקרא one-eye. אין לי מושג בקשר ל-DRD pike. אני חושב שהשם לא ניתן ל-DRD מסוים אלא בכלליות.
עונה רביעית בקשר ל-DRD 1812!!! אוקי, אחרי שג'ון נתקע לבד בסוף העונה השלישית, הוא נאסף ע"י לוויתן זקן בשם מילאק. על מילאק היה DRD אדום שכאשר ג'ון התחיל לשרוק את סימפונית 1812, ה-DRD חיקה אותו וכך זכה בכינוי 1812. וזה הסוף... אם תזכר עוד DRD מסוימים תשאל...

ממש לא

dRD pike זכרונו לברכה הופיע בפרק של פרש האנרגיה.. הוא הDRD שג'ון תקשר בעזרתו עם מויה.. ושלצערנו לא הצליח לברוח מה starburst - chamber לפני שהדלת נסגרה..
.. האם יאמן שעבדכם הנאמן פספס את שני הפרקים הראשונים של הסדרה ???

kelebrin

New member
צודק בהחלט!

ובאמת עלינו לזכור את DRD pike האמיץ שהקריב את חייו למען מויה. יהי זכרו ברוך. לא ראית את שני הפרקים הראשונים של פארסקייפ? לא נורא! ממילא לא משהו

kelebrin

New member
באותו הפרק של DRD pike

כאשר קרייטון לא הבין את מה שה-DRD רצה לומר, הוא אמר משהו בסגנון- "cut the R2D2 carp, one blink for yes, two blinks for no" או משהו כזה...

למעלה