Drawn together 202

De fire

New member
Drawn together 202../images/Emo58.gif

מה קרה? כולם ויתרו על התוכנית הזו? פרק מצחיק במיוחד, עם הרבה פארודיות על תוכניות מציאות אחרות (בראשן הרווק על 4000 עונותיה). בלי ספק תוכנית בלי עכבות, וטוב שכך. ממש בושה איך דיירי הבית נותנים ללינג לינג(
) לעשות לבד את כל הכלים. פשוט שערוריה. הברקה של קומדי סנטרל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif DT 102

לא וויתרו ולא נעליים. היה באמת פרק טוב. העלילה משנית וגרוטסקית אבל לא הרבה יותר ממה שקורה בסאות'פרק למשל. זה עדיין בגבולות שאני נהנה מזה ולא חושב שזה מפגר מדי. משעשע אבל לא הרבה יותר מזה.

IDOffryn

New member
DT 102../images/Emo58.gif

פרק מצחיק. כל הקטע של הרווק היה ממש מצחיק מה שממש הצחיק אותי שהמפלצות התחילו לשחק אחת עם השניה ואז ראו את המפלצת של הנסיכה בתא וידוי כמעט כל קטע שם מצחיק או לפחות מעלה גיחוך. מצאתי את עצמי עדין מגחך קצת גם אחרי שנגמר הפרק

אילקו

New member
../images/Emo58.gif Drawn Together 102

פרק מצחיק יש באמת השתפרות... היה קטעים עם הרווק וגם נראה לי בקשר ל24 היה שם כשהמסך התחלק ל4 חלקים והיה את השעה... יש שם עדיין דמויות שאין לי מושג מה הקשר שלהם לשם כמו לינג לינג למשל שטוב יופי שמים אותו כל 5 דקות צועק למה אף אחד לא עושה כלים אבל עדיין זה לא כזה מצחיק.... לסיכום פרק נחמד
והשתפרות

Guy K

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע, לא מתחבר לזה ממש. הפרומו שרץ ברשת עם הנשיקה של הבנות היה מגניב, אבל הפרק עם האוקטופוסוואה היה די מטופש. זה לא ממש נראה כמו ריאליטי וזה לא ממש מצחיק בתור סרט מצויר. קצת נופל בין הכסאות בעיני.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצחיק. לא כמו הראשון אבל עדין נחמד. הקטע ששתי המפלצות שיחקו היה קורעע. היה מעצבן אבל שכל הפרק רק התמקד באוקטופוסוואה הזה. יותר מדי.

dt 102

אני יותר אהבתי את הפרק הראשון, לא שהפרק הזה היה רע או משהו, אבל הוא הרבה פחות הצחיק אותי מהקודם.

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif יש לי הרגשה שDT מצחיקה

בעיקר מי שחובב גדול של קרטונז (בגלל זה היא עושה לי את זה) וקצת פחות את מי שלא מתחבר להומור ולרמיזות הלא-ממש-עדינות לגבי חלק מהמצויירים שרצים על מסכינו. אבל בינתים היא מסתמנת כסדרה לא רעה בכלל עם כמה חיצים מושחזים ביותר לעבר הז'אנר. אם כבר, זכור לי פרומו של "קרטון נטוורק" המלגלג על הישרדות ומציב יחד על האי אץ פרד פלינסטון, הרוד-ראנר ועוד כמה מצויירים שאותם ממש הייתי רוצה לראות בריאליטי.

למעלה