drakon מהדורה 3

drakon מהדורה 3

נו, קצת חדשות טובות. המהדורה השלישית של DRAKON מבית היוצר של פנטזי פלייט אמורה לצאת לשוק בספטמבר 2006, ויחד איתה (כן כן) - המהדורה העברית של המשחק! בע"ה, באייקון כבר יעמדו מליוני עותקים של דראקון למכירה בדוכן כוכבי כסף. אשר ל-THROUGH THE DESERT, לצערנו הרב יש עיכוב קל, ומועד שחרור לא ברור כעת. ושאלה לסיום - מה אתם מעדיפים, MAG BLAST 3RDED. או CAVE TROLL (שניהם של FFG) בעברית?

טלד

New member
חדשות טובות אכן

לא שיחקתי באף אחד מהמשחקים הנ"ל, אבל מהחוקים והביקורות CAVE TROLL נראה יותר טוב. ושאלה נוספת (לא לגמרי קשורה לכאן) יש כוונה להביא את ה-RPG קריאתו של קת'ולהו (הגרסה המקורית, לא ק20)?

jack of hearts

New member
מגניב

יצא לי לשחק בThrought the Desert וב Mag Blast. אני לא מכיר את השניים האחרים אבל אני חושב ש"דרך המדבר" ו"מאג בלאסט" יוכלו להיות תרגומים טובים כמו של "מצודות". כמובן שזה חלקית בשל עבודת התרגום וחלקית בשל העובדה שאין ממש עקרון של שפה במשחק. לכן אני חושב שהתרגומים הבאים יהיו מוצלחים גם כן. (אני חושב שהתרגום שנעשה למנצ'קין הוא תועבה - בלי להעליב, פשוט לא אמורים לתרגם אותו - בגלל שהשפה היא חלק גדול ממנו) אם תוכלו להרחיב קצת על Cave Troll ו Drakon אני אשמח. מה יהיה המחיר לצרכן של "דראקון" ? ודרך אגב, מיליוני עותקים ?! אני חושב שזה טיפה שאפתני מדי... בהצלחה, יונתן.

montgomery

New member
שאפתני? חולמני!

מדינה של 6 מיליון, ולה למכור מיליוני עותקים זה אבסורדי. אבל אני חושב היה פה אלמנט הגזמה :) להרמת הוראל אתה יודע :)

sonde

New member
ברכות

יונתן ישר כח. שמחה רבה לרגל תרגום של DRAKON, ויציאתו לאור בקרוב, בהמשך לפרי הביכורים "מצודות". אני אישית מעדיף את CAVE TROLL .

ycyclop

New member
יפה מאד

אני שמח שיש עוד משחקים בהפקה עברית ומחכה לגירסה של through the desert (למה יש עיכוב?) אני מכיר רק את cave troll והוא אכן משחק חביב

תודות ותשובות

שאפתני? הי, כשרוצים להשתלט על היקום הרב-ממדי, שאפתנות נדרשת. כן, זה היה בהומור. הלוואי ומכירות משחקי לוח היו מגיעות לאלפים הבודדים. העיכוב ב-TTD הוא בגלל מחסור בגמלים מפלסטיק (כן, ברצינות). אגב, המהדורה ה-3 של MAG BLAST זוכה לאיורים חדשים מאת ג'ון קובליק המאייר של מנצ'קין. ברוב קולות הוכרע - CAVE TROLL.

ננסק

New member
אני לא יודע לגבי זה

כלומר, יש לי הרבה כבוד לטעם של האנשים כאן, אבל השאלה לדעתי היא מה ימכור יותר. ואני חושב שאולי מאג בלאסט ימכור יותר. לא שיחקתי ב-cave troll, כך שזאת לא ממש טענה אלא רק המלצה - שווה לחשוב על העניין עוד לפני שמחליטים על בסיס ההמלצות מהחבר'ה כאן. מה קורץ יותר לילדים, משחק של חלליות שיורות אחת על השנייה *וצריך לעשות קולות של ירי תוך כדי*, או "עוד משחק פנטזיה עם טרול"? אני מגזים כמובן, אבל רק לצורך הדגשת הנקודה שלי. איכות לא צריכה להיות השיקול היחיד (וזה לא שמאג בלאסט משחק גרוע, אני נהנה ממנו כל הזמן)

הכרעות גורליות

לעם ולמדינה שלום! העיה נפתרה MAG BLAST יתורגם פשוט כי CAVE TROLL נדחה ככל הנראה לשנה הבאה. ואני מפוצץ את כ-ו-ל-כ-ם בום בום טראח!!!

למעלה